autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Congoleze

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
50g margarina, 250g cocos, 150 g zahar pudra, 150 g faina, un plic praf copt, 4 linguri lapte, un plic zahar vanilat, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se mixeaza margarina pana se face pasta apoi se adauga restul ingredientelor continuand mixarea in urmatoarea ordine: zahar pudra, zahar vanilat, esenta rom, faina+praf copt, laptele, cocos ras.
Va rezulta un aluat consistent care se portioneaza cu o lingurita si se da la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de prajituri si margarina. Se tin la cupor pana prind o nuanta maronie, se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se desprind dupa tava.
Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Congoleze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt de arahide

Fursecuri cu unt de arahide

Se amesteca bine toate cele trei ingrediente. Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiti - reteta mea

Salam de biscuiti - reteta mea

Faramitati biscuiti si amestecati cu: nucile, cacaoa si stafide.L aptele il incalziti pe foc impreuna

69 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 50g margarina
  • 250g cocos
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g faina
  • un plic praf copt
  • 4 linguri lapte
  • un plic zahar vanilat
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Muffins inimioare de Ziua Indragostitilor