autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Conopida a la Jamie

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
1 conopida max 1 kg, 200 gr masline, 1 ceapa rosie taiata sozisori, o conserva rosii decojite, 2 linguri otet de vin rosu, 2 linguri ulei, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie , dupa care sosul de rosii, maslinele si condimentele,puteti adauga oregano.



Dupa ce conopida a fiert, se scoate cu atentie intreaga din oala si se pune in sosul de rosii, otet, cepa si masline. Se mai lasa 10 minute pe foc. La sfarsit se aduga patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida a la Jamie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de telina cu masline (de post)

Mancare de telina cu masline (de post)

Taiem telina in cuburi mari. Pregatim aragazul si o cratita mica in care punem apa. Adaugam

5 voturi    7 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida am desfacut-o buchetele si am tinut-o in apa rece cu o lingurita de bicarbonat cam o jumate

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Si mie imi place conopida,eu o fac de obicei ca o budinca cu oua multe la cuptor si cascaval ras.Ai votul meu.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Da, si eu cred ca este buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare buna trebuie sa fie...

    • Fara foto

      Catalina (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      o tai in bucati si pun sos deasupra in fiecare farfurie, eventual mai pun patrunjel pentru aspect.da, e o idee buna de post.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Buna ide pentru post

    • Fara foto

      vera , 26 noiembrie 2009

      cum o servesti?

    • Fara foto

      Catalina (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      asta e tot farmecul, specificul retetei, faptul ca se pune intreaga, altfel ar fi o mancare obisnuita de conopida cu rosii si masline.

    • irina

      irina (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Conopida se pune intreaga in sos??cred ca desfacuta buchetele ar merge mai bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

23 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Se spala si se curata pulpepe sub jet de apa rece. Se pun la foc in apa cu sare impreuna cu morcovii

11 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Rosii coapte aromate cu pesmet si parmezan