autor:

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Conopida a la Jamie

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
1 conopida max 1 kg, 200 gr masline, 1 ceapa rosie taiata sozisori, o conserva rosii decojite, 2 linguri otet de vin rosu, 2 linguri ulei, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie , dupa care sosul de rosii, maslinele si condimentele,puteti adauga oregano.



Dupa ce conopida a fiert, se scoate cu atentie intreaga din oala si se pune in sosul de rosii, otet, cepa si masline. Se mai lasa 10 minute pe foc. La sfarsit se aduga patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida a la Jamie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Si mie imi place conopida,eu o fac de obicei ca o budinca cu oua multe la cuptor si cascaval ras.Ai votul meu.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Da, si eu cred ca este buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Tare buna trebuie sa fie...

    • Catalina (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      o tai in bucati si pun sos deasupra in fiecare farfurie, eventual mai pun patrunjel pentru aspect.da, e o idee buna de post.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Buna ide pentru post

    • vera , 26 noiembrie 2009

      cum o servesti?

    • Catalina (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      asta e tot farmecul, specificul retetei, faptul ca se pune intreaga, altfel ar fi o mancare obisnuita de conopida cu rosii si masline.

    • irina

      irina (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Conopida se pune intreaga in sos??cred ca desfacuta buchetele ar merge mai bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida max 1 kg
  • 200 gr masline
  • 1 ceapa rosie taiata sozisori
  • o conserva rosii decojite
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Din oua, faina, un praf de sare apa si lapte se face aluatul de clatite clasic. Eu intai bat ouale

3 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se spala cartofii si se fieb in coaja. Se lasa la racit si se taie in cubulete. Ceapa se taie julien,se

24 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci
Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Se spala si se curata pulpepe sub jet de apa rece. Se pun la foc in apa cu sare impreuna cu morcovii

12 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de tapioca cu ananas