Reteta postata pe: 09 august 2009
Ingrediente
1 conopida max 1 kg, 200 gr masline, 1 ceapa rosie taiata sozisori, o conserva rosii decojite, 2 linguri otet de vin rosu, 2 linguri ulei, sare, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie , dupa care sosul de rosii, maslinele si condimentele,puteti adauga oregano.
Dupa ce conopida a fiert, se scoate cu atentie intreaga din oala si se pune in sosul de rosii, otet, cepa si masline. Se mai lasa 10 minute pe foc. La sfarsit se aduga patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida a la Jamie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Da, si eu cred ca este buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Tare buna trebuie sa fie...
Catalina (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009
o tai in bucati si pun sos deasupra in fiecare farfurie, eventual mai pun patrunjel pentru aspect.da, e o idee buna de post.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009
Buna ide pentru post
vera , 26 noiembrie 2009
cum o servesti?
Catalina (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009
asta e tot farmecul, specificul retetei, faptul ca se pune intreaga, altfel ar fi o mancare obisnuita de conopida cu rosii si masline.
irina (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009
Conopida se pune intreaga in sos??cred ca desfacuta buchetele ar merge mai bine!