autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida a la Richelieu

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): o conopida, , 15 g sare, , 50 ml lapte, , 100 g svaiter ras, , 100 g ciuperci, , 100 g sunca fiarta., Pentru sos Bechamel: 100 g unt, , 100 g faina,, 500 ml lapte,, un galbenus si, zeama de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa clocotita cu sarea si laptele. Se lasa sa se raceasca, se taie in doua la mijloc, in sens transveral, se pune un rand de svaiter ras, un rand de ciuperci taiate Julien, un rand de svaiter ras, un rand de sunca taiata ca taiteii, iarasi un rand de svaiter si iarasi sunca, se pune deasupra jumatatea cealalta de conopida si se face un sos Bechamel, care se drege cu un galbenus de ou; cine vrea pune si zeama de lamaie. Se toarna deasupra, se da cinci minute la cuptor si se serveste pe deasupra cu svaiter ras sau parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida a la Richelieu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca greceasca

Musaca greceasca

Mod de preparare musaca : 1.Se curata de coaja vinetele preventiv taiatii codita si varful .In final

88 voturi    30 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu pulpa de porc la cuptor

Varza dulce cu pulpa de porc la cuptor

Se taie varza patratele, (vezi video)se pudreaza cu o lingurita de sare, apoi se framanta putin cu

22 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): o conopida
  • 15 g sare
  • 50 ml lapte
  • 100 g svaiter ras
  • 100 g ciuperci
  • 100 g sunca fiarta.
  • Pentru sos Bechamel: 100 g unt
  • 100 g faina,
  • 500 ml lapte,
  • un galbenus si
  • zeama de lamaie.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )