autor:

Maria Lupean

» » , Aperitive, Aperitive

Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
-3buc. broccoli, -1buc. conopida mica, -3 oua, -3 cepe verzi, -0.5kg ciuperci, -3 catei usturoi, -ulei masline, -branza: telemea, parmesan, chedar, -3 linguri iaurt simplu, -3 linguri smantina, -fried french onion(ceapa prajita stil francez), -oregano, -cimbru, -marar, -praf de chili, -boia afumata, -sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

60 voturi

Mod de preparare

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de masline. Le-am condimentat cu sare, piper, cimbru......etc.
Separat in tava data cu spray ptr gatit am pus un strat fried onion, branza si apoi brocoli si conopida pe care le-am oparit putin inainte. Peste am pus branza toate felurile, ciupercile si peste toate am adaugat oule batute cu smantina, iaurtul si putina branza(imi place branza mult).
Inainte de a o pune la cuptor am mai pus niste fried onion si am acoperit cu folie.
La cuptorul incalzit am pus acoperit ptr 20 min si descoperita tava ptr 1-15 minute pina se face crusta frumoasa deasupra.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pachetele in foi de orez cu legume si carne

Pachetele in foi de orez cu legume si carne

Se pune carnea de pui la fiert cu putin de sare,pentru 20-30 minute. Intre timp pregatim un bol

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ortensia , 20 noiembrie 2017

    Copilului meu a inceput sa manance mai mult si mai ales mamanca aceasta bunatate.

  • Fara foto

    Dan , 14 octombrie 2017

    'fried onion'. incearca sa folosesti cuvintele romanesti, nu toata lumea intelege rom-engleza... nu o spun cu suparare...

  • Fara foto

    Dragos Ionescu , 27 ianuarie 2015

    o reteta excelent, gustoasa si a trezit curizitatea!

    • Fara foto

      Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

      O bunatate

    • Fara foto

      Pana Angelica , 02 septembrie 2013

      interesant site culinar. multumesc ca existati... LA MULTI SI MULTI ANI!

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2012

      Super combinatia !!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Bine mai arata !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

      O bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

      Cred ca este tare buna!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 iulie 2010

      Felicitari! E farte apetisanta.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

      Un singur cuvant,super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Imi place, e chiar pe gustul meu, sunt si condimente din plin.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Interesanta combinatie...

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      nici eu nu as fi pus ciuperci.parca ciupercile si conopida nu se prea potrivesc,poate varza ar fi fost mai potrivit

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Da e buna reteta .si eu sunt de acord cu Mariana Scarlat.

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Diferenta este ca mie imi plac foarte mult ciupercile asa ca.....am pus multe. :)

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Interesanta reteta! Cred ca eu as fi pus mai multa onopida si brocoli decat ciuperci!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Interesanta reteta. Felicitari!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      foarte buna reteta,dar oare cu ceapa taiata romaneste nu iese.felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

60 voturi

Ingrediente

  • -3buc. broccoli
  • -1buc. conopida mica
  • -3 oua
  • -3 cepe verzi
  • -0.5kg ciuperci
  • -3 catei usturoi
  • -ulei masline
  • -branza: telemea
  • parmesan
  • chedar
  • -3 linguri iaurt simplu
  • -3 linguri smantina
  • -fried french onion(ceapa prajita stil francez)
  • -oregano
  • -cimbru
  • -marar
  • -praf de chili
  • -boia afumata
  • -sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Ortensia

Copilului meu a inceput sa manance mai mult si mai ales mamanca aceasta bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tarta cu peste, dovlecel si porumb