Oparim intr-o oala conopida si brocolli-ul impartite in prealabil in buchetele si intre timp ungem un vas termorezistent cu ulei si apoi tapetam cu pesmet; se amesteca si smantana cu oul intr-un bol.
Taiem legumele dupa bunul plac si le punem impreuna cu conopida si brocolli-ul in vas. Peste radem branza, adaugam kaizerul/ baconul si presaram cateva cubulete de unt, apoi intindem uniform amestecul de smantana cu ou. Ultima data cand am gatit acest fel de mancare am adaugat si un pic de lapte.
La final se presara sare si piper dupa gust si de da la cuptor - incins in prealabil- 35-40min.
Dupa ce se scoate de la cuptor se mai pot adauga putina branza rasa si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii