Desfaceti in buchetele conopida alba si deasa, pe care o fierbeti 10 minute in apa clocotita si putin sarata. Separat, treceti rosii prin separatorul de seminte. Fierbeti in clocote 10 minute sucul obtinut. Puneti conopida in borcane de 800 g, acoperiti-o cu sucul de rosii clocotit, legati cu celofan si sterilizati conserva pe baie de aburi 30 de minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii