Alegem conopida fara pete,o desfacem buchetele si ii scoatem cotorul si coada.
Intr-un vas preparam saramura din 50g sare la 1 litru apa rece si tinem acolo conopida ptr. 40-45 minute.
O scoatem din saramura si o fierbem la aburi 10-12 minute,apoi o lasam sa se raceasca si o introducem in borcane cu floarea in sus.O acoperim cu apa clocotita fara sare si sterilizam borcanele in bain-marie 50-60minute.Lasam borcanele sa se raceasca in vasul in care au fiert,apoi la camara!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii