autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

conopida cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, conopida, ceapa, faina, pasta de tomate, piper, morcovi, pastarnac, rosii, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa, morcovii si pastarnacul se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Se adauga apa fiarta necesara fierberii, sare si piper.
Se fierb cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate si se continua fierberea. Sosul se paseaza peste bucatile de carne, se adauga conopida, rosiile si se fierb 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu carne de porc si conopida

Orez cu carne de porc si conopida

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciulama din bureti de roua