Se fierbe conopida in apa cu sare 15minute si apoi se scurge, se da la cuptor cu piper sare si margarina pana se rumeneste usor, se caleste carnea putin si se pune peste conopida si se lasa 30min. Intre timp se amesteca faina, laptele, ouale, smantana, un praf de nucsoara si branza si se pune compozitia peste conopida rumenita si se mai lasa 15minute. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii