Conopida cu ciuperci si cascaval

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 300 gr ciuperci
  • 100 gr unt
  • 2 linguri de faina
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se ia o conopida frumoasa, se desface in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se curata ciupercile, se taie in feliute si se calesc foarte putin intr-o lingura de unt. Separat se face un sos alb. Se pune untul ramas pe foc, se adauga cele 2 linguri de faina, se stinge cu laptele si se pune putina sare si piper. Se fierbe pana se ingroasa. Cand s-a mai racit, se adauga cele 2 galbanuse amestecandu-se pana se omogenizeaza. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza pe fundul lui jumatate din buchetelele de conopida, apoi ciupercile calite si 2 linguri de cascaval ras. Apoi se pun si celelalte buchetele de conopida se toarna sosul alb si deasupra se presara cascavalul ras. Se tine la cuptor pana se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise