autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida cu ciuperci si cascaval

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
1 conopida, 300 gr ciuperci, 100 gr unt, 2 linguri de faina, 200 gr cascaval, 2 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se ia o conopida frumoasa, se desface in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se curata ciupercile, se taie in feliute si se calesc foarte putin intr-o lingura de unt. Separat se face un sos alb. Se pune untul ramas pe foc, se adauga cele 2 linguri de faina, se stinge cu laptele si se pune putina sare si piper. Se fierbe pana se ingroasa. Cand s-a mai racit, se adauga cele 2 galbanuse amestecandu-se pana se omogenizeaza. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza pe fundul lui jumatate din buchetelele de conopida, apoi ciupercile calite si 2 linguri de cascaval ras. Apoi se pun si celelalte buchetele de conopida se toarna sosul alb si deasupra se presara cascavalul ras. Se tine la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume

Ciorba de legume

-Se curata ceapa,se taoca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine translucida,se adauga,toate

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare de cartofi cu carnati afumati