autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida cu ciuperci si cascaval

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
1 conopida, 300 gr ciuperci, 100 gr unt, 2 linguri de faina, 200 gr cascaval, 2 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se ia o conopida frumoasa, se desface in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se curata ciupercile, se taie in feliute si se calesc foarte putin intr-o lingura de unt. Separat se face un sos alb. Se pune untul ramas pe foc, se adauga cele 2 linguri de faina, se stinge cu laptele si se pune putina sare si piper. Se fierbe pana se ingroasa. Cand s-a mai racit, se adauga cele 2 galbanuse amestecandu-se pana se omogenizeaza. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza pe fundul lui jumatate din buchetelele de conopida, apoi ciupercile calite si 2 linguri de cascaval ras. Apoi se pun si celelalte buchetele de conopida se toarna sosul alb si deasupra se presara cascavalul ras. Se tine la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca

9 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu legume si pui la cuptor

Orez cu legume si pui la cuptor

Punem apa cu putina sare pe foc, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam orezul (eu am folosit orez

8 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Turn de orez