autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida cu ciuperci si cascaval

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2009

Ingrediente
1 conopida, 300 gr ciuperci, 100 gr unt, 2 linguri de faina, 200 gr cascaval, 2 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se ia o conopida frumoasa, se desface in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se curata ciupercile, se taie in feliute si se calesc foarte putin intr-o lingura de unt. Separat se face un sos alb. Se pune untul ramas pe foc, se adauga cele 2 linguri de faina, se stinge cu laptele si se pune putina sare si piper. Se fierbe pana se ingroasa. Cand s-a mai racit, se adauga cele 2 galbanuse amestecandu-se pana se omogenizeaza. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza pe fundul lui jumatate din buchetelele de conopida, apoi ciupercile calite si 2 linguri de cascaval ras. Apoi se pun si celelalte buchetele de conopida se toarna sosul alb si deasupra se presara cascavalul ras. Se tine la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de linte rosie cu kaizer

Mancare de linte rosie cu kaizer

Puneţi apă la fiert într-o oală, presăraţi un praf de sare în ea, iar, cînd

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din soia

Chiftelute din soia

Soia felii se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie.Se scurge,se lasa sa se racesca si impreuna

16 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ardei capia pentru iarna