autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU MINICAROTE LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
1 conopida, 250 g mini carote, 1 ou fiert tare, 50 g cascaval razuit, 2 linguri pesmet, sare, piper, 2 foi de dafin, ulei masline, patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Nu se fierbe prea tare pt ca se mai pune si la cuptor. Fierbem mini carotele(morcovei) putin pt ca si ei vor mai fi pusi la cuptor.Punem intro tava buchetelele de conopida scurse de apa si mini carotele, adaugam oul taiat bucatele mici, presaram sare, piper, punem cele 2 foi de dafin, stropim totul cu ulei masline, presaram pesmetul si cascavalul razuit. Punem la cuptor 15 minute la 190 C dupa care servim cu patrunjel verde presarat deasupra. Se poate servi cald ca garnitura la snitele, friptura, dar si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU MINICAROTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu camembert si mac

Cartofi copti cu camembert si mac

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curry cu vinete si susan-“Fried brinjal sesame curry”-reteta  srilankeza

Curry cu vinete si susan-“Fried brinjal sesame curry”-reteta srilankeza

Vinetele se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se fac pe lung 2 crestaturi in asa fel

10 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Nultumesc Costanta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 14 octombrie 2009

      Incercati si o sa vedeti rezultatul, noua ne place.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Cred ca este foarte buna.

    • Adrian

      Adrian (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Ceva semanator fac si eu, dar sa incerc si reteta dvs. Multumim.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      O bunătate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 250 g mini carote
  • 1 ou fiert tare
  • 50 g cascaval razuit
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • ulei masline
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nultumesc Costanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu dovlecei en papillote Pui cu dovlecei en papillote

Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente. Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
mancare de varza