autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU MINICAROTE LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
1 conopida, 250 g mini carote, 1 ou fiert tare, 50 g cascaval razuit, 2 linguri pesmet, sare, piper boabe, 2 foi de dafin, ulei masline, patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Nu se fierbe prea tare pt ca se mai pune si la cuptor. Fierbem morcovii putin pt ca si ei vor mai fi pusi la cuptor.Punem intro tava buchetelele de conopida scurse de apa si mini carotele, adaugam oul taiat bucatele mici, presaram sare, piper, punem cele 2 foi de dafin, stropim totul cu ulei masline, presaram pesmetul si cascavalul razuit. Punem la cuptor 15 minute la 190 C dupa care servim cu patrunjel verde presarat deasupra. Se poate servi cald ca garnitura la snitele, friptura, dar si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU MINICAROTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
mancarica de fasole verde

mancarica de fasole verde

Se incinge putin ulei si se pune ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si fasolea spalata, curatata,

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Sunt foarte buni, fiind preparati cu mai multe feluri de branza, smantana, lapte, unt si cu ardei

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 250 g mini carote
  • 1 ou fiert tare
  • 50 g cascaval razuit
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper boabe
  • 2 foi de dafin
  • ulei masline
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena