Se fierbe orezul in apa cu putina sare si conopida se fierbe in apa cu sare, dar nu multa. Cand sunt gata, se lasa un pic la racit. Intr-o tava de yena se pun cateva feliute de unt peste care se pune orezul. Eu am mai pus un pic de sare, am piperat si am pus un pic de praf de curry. Se pune conopida peste orez, se mai pun cateva feliute de unt si se toarna smantana. Se introduce la cuptor, se lasa pana se rumeneste un pic. Pofta buna! Sper sa va placa.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii