autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU OUA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
1 conopida potrivita, 2 oua fierte tari, 100 g unt, 30 g pesmet, patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Conopida fiarta, se scurge de apa, se aseaza pe un platou, se presara cu ouale fin tocate si patrunjel verde. Separat, intro tigaie, se prajeste pesmetul in unt si se toarna deasupra conopidei. Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU OUA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita

Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita

Cu cateva ore inainte de a incepe, dezghetati scoicile. Apoi, trebuie clatite si uscate cu un servet

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete cu peste de la bloggeri
Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca

9 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 18 septembrie 2009

      E adevarat, e foarte gustoasa si poate fi consumata la pranz sau chiar si la cina, ceva mai devreme.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Rapid si bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua fierte tari
  • 100 g unt
  • 30 g pesmet
  • patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pastai cu rosii