autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU PESMET LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1 conopida mare, 75 g unt, 100 g cascaval sau branza de oi mai uscata, 1 lingura pesmet, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Intro tava sau vas jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, asezam buchetelele de conopida fiarta inainte in apa cu sare. Presaram deasupra cascaval sau branza rasa, pesmet, restul de unt topit, dam la cuptor 20-25 minute pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU PESMET LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Reteta de primavara cu cartofi copti

Reteta de primavara cu cartofi copti

Se taie cartofii felii si se fierb 10 minute. Dupa aceea se asaza intr-o tava, pe foaie de copt,

1 vot    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu pui si legume

Orez cu pui si legume

Ceapa se caleste in ulei de masline intr-un wok sau tigaie, apoi se adauga pe rand carnea, morcovul,

4 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2013

    Ma bucur daca iti place, Anca.

  • Fara foto

    anca mandu , 28 noiembrie 2013

    multumesc , excelenta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Multumesc Constanta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 75 g unt
  • 100 g cascaval sau branza de oi mai uscata
  • 1 lingura pesmet
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ma bucur daca iti place, Anca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Etli taze fasulye(dieta) - mancare de fasole teci, personalizata