autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU PESMET LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1 conopida mare, 75 g unt, 100 g cascaval sau branza de oi mai uscata, 1 lingura pesmet, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Intro tava sau vas jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, asezam buchetelele de conopida fiarta inainte in apa cu sare. Presaram deasupra cascaval sau branza rasa, pesmet, restul de unt topit, dam la cuptor 20-25 minute pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU PESMET LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogonele pane

Gogonele pane

Se aleg gogonele mari, care se taie felii rotunde, groase de 1 cm; se condimenteaza cu sare si piper

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sote de ciuperci cu piure de cartofi

Sote de ciuperci cu piure de cartofi

Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se oparesc 10 minute si se scurg. Ceapa

12 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2013

    Ma bucur daca iti place, Anca.

  • Fara foto

    anca mandu , 28 noiembrie 2013

    multumesc , excelenta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Multumesc Constanta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 75 g unt
  • 100 g cascaval sau branza de oi mai uscata
  • 1 lingura pesmet
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ma bucur daca iti place, Anca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Cus-cus cu legume