autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU PESMET LA CUPTOR

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1 conopida mare, 75 g unt, 100 g cascaval sau branza de oi mai uscata, 1 lingura pesmet, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Intro tava sau vas jena uns cu unt si tapetat cu pesmet, asezam buchetelele de conopida fiarta inainte in apa cu sare. Presaram deasupra cascaval sau branza rasa, pesmet, restul de unt topit, dam la cuptor 20-25 minute pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU PESMET LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu smantana si cascaval

Omleta cu smantana si cascaval

Mixam bine ouale ,apoi adaugam smantana ,sare , piper si omogenizam bine compozitia,apoi o turnam

38 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi

Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi

Pentru cartofi, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Pune capatana de usturoi la copt 35-45 minute pana

13 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2013

    Ma bucur daca iti place, Anca.

  • Fara foto

    anca mandu , 28 noiembrie 2013

    multumesc , excelenta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Multumesc Constanta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 75 g unt
  • 100 g cascaval sau branza de oi mai uscata
  • 1 lingura pesmet
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ma bucur daca iti place, Anca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocana de legume