autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

conopida cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
conopida, faina, sare, patrunjel verde, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare. Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, conopida si se fierb impreuna 10-15 min. Spre sfarsit se adauga smantana, sare si se continua fierberea.
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu ciuperci si smantana

Conopida cu ciuperci si smantana

Desfacem conopida si oparim buchetelele 8 minute in apa cu sare. Le scoatem si le lasam sa se scurga.

11 voturi    5 comentarii
54 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu smantana

Conopida cu smantana

Conopida se desface in buchetele si se tine in apa cu putin otet sau zeama de lamaie ca sa ramana

26 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci pleurotus cu smantana