Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 august 2008
Ingrediente
conopida, faina, sare, patrunjel verde, ceapa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Conopida se fierbe in apa cu sare. Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, conopida si se fierb impreuna 10-15 min. Spre sfarsit se adauga smantana, sare si se continua fierberea.
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Desfacem conopida si oparim buchetelele 8 minute in apa cu sare. Le scoatem si le lasam sa se scurga.
13 voturi
5 comentarii
54 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida curatata de cotoare se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare pe foc
19 voturi
9 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010
Merita incercata !