Conopida cu sos de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 conopida mica,
  • 1 lingura ulei,
  • 1/2 lingurita piper macinat,
  • 1 lingurita ierburi aromate (busuioc, coriandru),
  • 1 catel de usturoi (zdrobit),
  • 400 g rosii decojite din conserva,
  • sare.

Mod de preparare

Conopida se desface buchetele mijlocii si se fierbe in aburi pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, piperul si ierburile aromate si se lasa un minut sa se caleasca. Apoi se adauga rosiile zdrobite si putina sare. Se lasa sa fiarba la foc slab circa 5 minute, ca sa se ingroase sosul si se toarna peste conopida. Se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise