Reteta postata pe: 08 iunie 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 conopida mica, , 1 lingura ulei, , 1/2 lingurita piper macinat, , 1 lingurita ierburi aromate (busuioc, coriandru), , 1 catel de usturoi (zdrobit), , 400 g rosii decojite din conserva, , sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Conopida se desface buchetele mijlocii si se fierbe in aburi pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, piperul si ierburile aromate si se lasa un minut sa se caleasca. Apoi se adauga rosiile zdrobite si putina sare. Se lasa sa fiarba la foc slab circa 5 minute, ca sa se ingroase sosul si se toarna peste conopida. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010
Cred ca este o bunatate !