autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida cu sos de rosii

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 conopida mica, , 1 lingura ulei, , 1/2 lingurita piper macinat, , 1 lingurita ierburi aromate (busuioc, coriandru), , 1 catel de usturoi (zdrobit), , 400 g rosii decojite din conserva, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Conopida se desface buchetele mijlocii si se fierbe in aburi pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul, piperul si ierburile aromate si se lasa un minut sa se caleasca. Apoi se adauga rosiile zdrobite si putina sare. Se lasa sa fiarba la foc slab circa 5 minute, ca sa se ingroase sosul si se toarna peste conopida. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu suc de rosii

Spanac cu suc de rosii

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert in apa cu putina sare Dupa ce

34 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale din boabe de soia

Parjoale din boabe de soia

Se alege soia, se spala si se lasa la muiat de seara pana dimineata, in apa rece. Se inlocuieste

15 voturi    14 comentarii
5h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 1 conopida mica
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita ierburi aromate (busuioc
  • coriandru)
  • 1 catel de usturoi (zdrobit)
  • 400 g rosii decojite din conserva
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Guguluf din conopida cu piept de pui si cascaval