autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Conopida cu tocatura de pui (braziliana)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): un kilogram conopida,, 100 g unt, , 2 piepti de pui, , 100 g ciuperci si verdeata,, putin piper, , 5 g sare, , putina nucsoara, , 25 g ceapa prajita,, un ou, , 50 g pesmet si, 150 g grasime.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar, sau chiar cu un sos Bechamel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu tocatura de pui (braziliana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor

Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor

Carnea se portioneaza. Legumele se spala, curata si se toaca dupa pofta inimii. Se condimenteaza,

4 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Gaina intreaga pe varza noua

Gaina intreaga pe varza noua

Gaina curatata si spalata se pune la fiert intreaga in apa cu sare .Tot in aceeasi apa vom pune morcovul

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui manastiresc