autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Conopida cu tocatura de pui (braziliana)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): un kilogram conopida,, 100 g unt, , 2 piepti de pui, , 100 g ciuperci si verdeata,, putin piper, , 5 g sare, , putina nucsoara, , 25 g ceapa prajita,, un ou, , 50 g pesmet si, 150 g grasime.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Conopida fiarta se inabusa in unt. Se prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de vita), se amesteca cu ciupercile inabusite si tocate, verdeata, piper, sare, nucsoara si ceapa prajita. Cu aceasta compozitie se impresoara buchetelele de conopida, li se da o forma de chiftele, apoi se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Se serveste cu sos tomat in care s-au pus putina zeama de lamaie si zahar, sau chiar cu un sos Bechamel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu tocatura de pui (braziliana)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune

12 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel.

Tocanita de vitel.

Se lasa intr-o forma de yenna carnea la macerat cu o cana de vin rosu,o lingura de sos soia,sare

7 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui