Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida si se desface in buchetele. Se unge o cratita mai larga, sau tava de la aragaz cu putin ulei, se aseaza conopida "in picioare". Se rade branza peste conopida. Din smantana, 2 linguri de faina si 4 oua se formeaza un sos alb, la care se adauga sare dupa gust. Se toarna sosul peste conopida deja asezata in tava si se introduce la cuptor preincalzit circa 50 de minute. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii