Conopida gratinata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Conopida gratinata

Ingrediente

  • 6 portii
  • 2 kg conopida
  • 2 linguri faina
  • 500 ml smantana
  • 4 oua
  • sare
  • ulei
  • 300 g branza

Mod de preparare

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida si se desface in buchetele. Se unge o cratita mai larga, sau tava de la aragaz cu putin ulei, se aseaza conopida "in picioare". Se rade branza peste conopida. Din smantana, 2 linguri de faina si 4 oua se formeaza un sos alb, la care se adauga sare dupa gust. Se toarna sosul peste conopida deja asezata in tava si se introduce la cuptor preincalzit circa 50 de minute. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor