Conopida gratinata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Conopida gratinata

Ingrediente

  • 6 portii
  • 2 kg conopida
  • 2 linguri faina
  • 500 ml smantana
  • 4 oua
  • sare
  • ulei
  • 300 g branza

Mod de preparare

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida si se desface in buchetele. Se unge o cratita mai larga, sau tava de la aragaz cu putin ulei, se aseaza conopida "in picioare". Se rade branza peste conopida. Din smantana, 2 linguri de faina si 4 oua se formeaza un sos alb, la care se adauga sare dupa gust. Se toarna sosul peste conopida deja asezata in tava si se introduce la cuptor preincalzit circa 50 de minute. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise