autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida gratinata la cuptor

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Conopida, 1 l Apa, 10 gr Sare, 250 gr Margarina, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 2 buc Branza topita, 100 gr Cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se iau doua coniopide potrivite se rup buchetele, se spala si se opresc putin in apa cu sare, se scot, se lasa la scurs, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina pe fund si pe margini, se adauga conopida, se punea deasupra Maggi Intensavor, branza topita cu smantana si branza topita cu marar, cate un baton din fiecare. Se baga la cuptor pana se rumeneste putin, se scoate, se pune deasupra cascaval ras, cam 200 gr si se mai da pentru 5,6 minute la cuptor. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de ardei

Tocana de ardei

Ardeii se spala, se curata si se taie bucati mici. In tigaie se incinge uleiul si se adauga ardeii,

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu  fructe de mare a la Cristi Roman

Vinete cu fructe de mare a la Cristi Roman

Se taie vinetele cuburi, ardei rondele, usturoiul se toaca marunt. Intr-o oala cu fundul gros se

3 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 buc Conopida
  • 1 l Apa
  • 10 gr Sare
  • 250 gr Margarina
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 2 buc Branza topita
  • 100 gr Cascaval

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancarica cu ciuperci