Se iau doua coniopide potrivite se rup buchetele, se spala si se opresc putin in apa cu sare, se scot, se lasa la scurs, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina pe fund si pe margini, se adauga conopida, se punea deasupra Maggi Intensavor, branza topita cu smantana si branza topita cu marar, cate un baton din fiecare. Se baga la cuptor pana se rumeneste putin, se scoate, se pune deasupra cascaval ras, cam 200 gr si se mai da pentru 5,6 minute la cuptor. Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii