Conopida gratinata la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc Conopida
  • 1 l Apa
  • 10 gr Sare
  • 250 gr Margarina
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 2 buc Branza topita
  • 100 gr Cascaval

Mod de preparare

Se iau doua coniopide potrivite se rup buchetele, se spala si se opresc putin in apa cu sare, se scot, se lasa la scurs, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina pe fund si pe margini, se adauga conopida, se punea deasupra Maggi Intensavor, branza topita cu smantana si branza topita cu marar, cate un baton din fiecare. Se baga la cuptor pana se rumeneste putin, se scoate, se pune deasupra cascaval ras, cam 200 gr si se mai da pentru 5,6 minute la cuptor. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise