autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida gratinata la cuptor

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Conopida, 1 l Apa, 10 gr Sare, 250 gr Margarina, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 2 buc Branza topita, 100 gr Cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se iau doua coniopide potrivite se rup buchetele, se spala si se opresc putin in apa cu sare, se scot, se lasa la scurs, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina pe fund si pe margini, se adauga conopida, se punea deasupra Maggi Intensavor, branza topita cu smantana si branza topita cu marar, cate un baton din fiecare. Se baga la cuptor pana se rumeneste putin, se scoate, se pune deasupra cascaval ras, cam 200 gr si se mai da pentru 5,6 minute la cuptor. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena

Pui la cuptor cu garnitura de fasole galbena

-Se spala puiul,se aseaza in tava,se unge cu sare si oregano, prin interior si prin exterior.Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

- am curatat cartofii si i-am taiat in cuburi medii pe care i-am rumenit usor intr-o tigaie cu putin

36 voturi    14 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 buc Conopida
  • 1 l Apa
  • 10 gr Sare
  • 250 gr Margarina
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 2 buc Branza topita
  • 100 gr Cascaval

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi frantuzesti