autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida gratinata la cuptor

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Conopida, 1 l Apa, 10 gr Sare, 250 gr Margarina, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 2 buc Branza topita, 100 gr Cascaval

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se iau doua coniopide potrivite se rup buchetele, se spala si se opresc putin in apa cu sare, se scot, se lasa la scurs, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina pe fund si pe margini, se adauga conopida, se punea deasupra Maggi Intensavor, branza topita cu smantana si branza topita cu marar, cate un baton din fiecare. Se baga la cuptor pana se rumeneste putin, se scoate, se pune deasupra cascaval ras, cam 200 gr si se mai da pentru 5,6 minute la cuptor. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu ciuperci la cuptor

Conopida cu ciuperci la cuptor

Punem apa cu sare la fiert, iar cand clocoteste adaugam 4 oua si stingem focul. Lasam ouale in apa

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 buc Conopida
  • 1 l Apa
  • 10 gr Sare
  • 250 gr Margarina
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 2 buc Branza topita
  • 100 gr Cascaval

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi noi cu lamaie la cuptor