autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida in pesmet

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
1 conopida, 2 oua, 3 linguri pesmet, sare, 1 lingura unt

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se pune intr-o oala cu sare. Dupa 15 minute, se trece fiecare buchetel printr-un ou batut si prin pesmet. Se asaza in straturi intr-o forma unsa cu un si tapetata cu putin pesmet. Oul ramas se pune peste conopida, se introduce forma in cuptorul cald si se 1/2 ora. Se scoate cand a devenit putin auriu. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute ingrasate

Ciupercute ingrasate

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul,

5 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de gulii umplute

Ciorba de gulii umplute

Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate, se taie cubulete mici si se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Conopida la cuptor