autor:

mac myra

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013

Ingrediente
1 conopida, 3 linguri pesmet, 3 linguri unt sau margarina, 3 catei de usturoi, 1 cana suc de rosii sau 3 linguri bulion, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

7 voturi

Mod de preparare

Conopida se curata de frunze,se spala,se desface in buchete mari si se pune sa fiarba in apa cu sare care clocoteste.
Se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se scurge,se pune intr un vas termorezistent,uns cu margarina sau unt si tapetat cu pesmet.Se
aseaza printre buchetele de conopida usturoi tocat marunt,asezonam cu sare si piper,iar deasupra punem pesmetul ramas,sucul de rosii sau bulionul desfacut cu apa.
Se da la cuptor 30 minute.
Servim cu patrunjel verde tocat marunt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor, scaldata-n cascaval, este una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa

21 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Retete vegetariene
Conopida cu legume si smantana la cuptor

Conopida cu legume si smantana la cuptor

Se desface conopida in buchetele potrivite spre mici, se spala si se pune la fiert in apa cu 2 cuburi

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Pruteanu Dana (Chef de cuisine):

    Foarte buna reteta si dietetica, eu i-am mai adaugat un ardei Kapia si niste ceapa verde (1 fir). In curand vin si cu fotografie.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ingrid Carla , 05 octombrie 2014

    E foarte buna reteta! Va propun sa adaugati si cascaval la sfarsit, dupa ce a-ti pus sucul de rosii, ii da un gust si mai bun ;)

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2013

    un deliciu!

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    deliciu!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

un deliciu!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Cuiburi de mamaliga