Se curata bucatile de conopida si se pun la fiert cu apa si sare. Cand se patrund cat sa intre furculita in ele, oprim focul, le clatim, desfacem usurel buchetelele de conopida si introducem in ele bucati de cascaval si carnati.
Ornam apoi cu gogosari in sos,gogosari verzi,felii de rosii si punem conopidele in tava pe o hartie de copt.
Presuram cascaval ras si dam tava la cuptor la foc potrivit.
Cand cascavalul incepe sa curga este semn ca mancarea noastra este gata.Sa aveti pofta dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii