autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
2 conopide potrivit de mari, unt 50g unt, pesmet 50 g, cascaval 150g, sare, piper, smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata cele 2 conopide se fac buchetele, se oparesc in apa cu sare, se lasa la scurs. Separat se unge o tava cu unt se adauga pesmetul, conopida, cascavalul ras peste conopida, sare, piper. Se da la cuptor pana se rumeneste. Se serveste calda cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor, scaldata-n cascaval, este una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa

21 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Retete vegetariene
Muschi la cuptor cu conopida

Muschi la cuptor cu conopida

Luam muschiuletul si il spalam bine. Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancare de varza