Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot ci doar pe jumatate).
Ceapa se caleste in unt iar apoi se adauga sunculita taiata cubulete
Se aseaza intr-un vas un strat de ceapa calita apoi unul de conopida, se condimenteaza cu sare si piper si se continua tot asa terminand cu un strat de conopida.
Ouale se bat bine cu smantana iar apoi se amesteca cu cascavalul ras, iar compozitia obtinuta se adauda peste conopida.
Se da la cuptor pentru aproximativ 40-45 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii