autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Conopida la cuptor cu rosii umplute

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
1 conopida, lapte, linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa, linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele si se pune 10 minute in apa cu sare,apoi se clateste cu apa rece si se pune la fiet in 1/2 litru cu apa si sare cca.15 minute.
Cand a fiert,conopida se pune intr-un vas termorezistent presarat cu o lingura de fulgi de ovaz si se pastreaza la cald.
Se bat bine laptele,branza topita si 5 linguri fulgi de ovaz.Se adauga zeama in care a fiert conopida si se dau intr-un clocot scurt.Sosul se condimenteaza cu nucsoara,piper alb si boia.
Rosiile se spala ,li se taie un capacel si cu o lingurita scoateti miezul.Miezul tocat de rosii se amesteca cu carnea tocata,restul de fulgi de ovaz,ceapa tocata marunt si branza de vaci.Se adauga verdeata,busuiocul tocat,sare si piper.Rosiile se umplu cu compozitia si li se pune capacelul.
Sosul de branza topita se toarna pete conopida din forma,se asaza alaturi rosiile umplute.Se introduce vasul la cuptor cca.20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Spalam pulpele , pe portionam, si le punem la fierc cu sare, la foc mare pana incepe sa fiarba si

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Cartofii se curata si se taie rondele. Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida, lapte, linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa, linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui manastiresc