autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Conopida la cuptor cu rosii umplute

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
1 conopida, lapte, linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa, linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele si se pune 10 minute in apa cu sare,apoi se clateste cu apa rece si se pune la fiet in 1/2 litru cu apa si sare cca.15 minute.
Cand a fiert,conopida se pune intr-un vas termorezistent presarat cu o lingura de fulgi de ovaz si se pastreaza la cald.
Se bat bine laptele,branza topita si 5 linguri fulgi de ovaz.Se adauga zeama in care a fiert conopida si se dau intr-un clocot scurt.Sosul se condimenteaza cu nucsoara,piper alb si boia.
Rosiile se spala ,li se taie un capacel si cu o lingurita scoateti miezul.Miezul tocat de rosii se amesteca cu carnea tocata,restul de fulgi de ovaz,ceapa tocata marunt si branza de vaci.Se adauga verdeata,busuiocul tocat,sare si piper.Rosiile se umplu cu compozitia si li se pune capacelul.
Sosul de branza topita se toarna pete conopida din forma,se asaza alaturi rosiile umplute.Se introduce vasul la cuptor cca.20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne de porc

Spaghete cu carne de porc

Ah, am revenit din nou la categoria mea preferata!! Doar ca de data asta am decis sa gatesc spaghete

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Bolonez cu ciuperci si mamaliguta

Bolonez cu ciuperci si mamaliguta

Intii punem apa cu sarea la fiert ptr mamaliguta . Cind fierbe apa turnam faina in ploaie si amestecam

7 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida, lapte, linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa, linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu piure de cartofi