autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Conopida la cuptor cu rosii umplute

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
1 conopida,100ml lapte,9 linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa,2 linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele si se pune 10 minute in apa cu sare,apoi se clateste cu apa rece si se pune la fiet in 1/2 litru cu apa si sare cca.15 minute.
Cand a fiert,conopida se pune intr-un vas termorezistent presarat cu o lingura de fulgi de ovaz si se pastreaza la cald.
Se bat bine laptele,branza topita si 5 linguri fulgi de ovaz.Se adauga zeama in care a fiert conopida si se dau intr-un clocot scurt.Sosul se condimenteaza cu nucsoara,piper alb si boia.
Rosiile se spala ,li se taie un capacel si cu o lingurita scoateti miezul.Miezul tocat de rosii se amesteca cu carnea tocata,restul de fulgi de ovaz,ceapa tocata marunt si branza de vaci.Se adauga verdeata,busuiocul tocat,sare si piper.Rosiile se umplu cu compozitia si li se pune capacelul.
Sosul de branza topita se toarna pete conopida din forma,se asaza alaturi rosiile umplute.Se introduce vasul la cuptor cca.20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida,100ml lapte,9 linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa,2 linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui in sos de rosii