autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Conopida la cuptor cu rosii umplute

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
1 conopida,100ml lapte,9 linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa,2 linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele si se pune 10 minute in apa cu sare,apoi se clateste cu apa rece si se pune la fiet in 1/2 litru cu apa si sare cca.15 minute.
Cand a fiert,conopida se pune intr-un vas termorezistent presarat cu o lingura de fulgi de ovaz si se pastreaza la cald.
Se bat bine laptele,branza topita si 5 linguri fulgi de ovaz.Se adauga zeama in care a fiert conopida si se dau intr-un clocot scurt.Sosul se condimenteaza cu nucsoara,piper alb si boia.
Rosiile se spala ,li se taie un capacel si cu o lingurita scoateti miezul.Miezul tocat de rosii se amesteca cu carnea tocata,restul de fulgi de ovaz,ceapa tocata marunt si branza de vaci.Se adauga verdeata,busuiocul tocat,sare si piper.Rosiile se umplu cu compozitia si li se pune capacelul.
Sosul de branza topita se toarna pete conopida din forma,se asaza alaturi rosiile umplute.Se introduce vasul la cuptor cca.20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida,100ml lapte,9 linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa,2 linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de praz cu limba si masline