autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Conopida la cuptor cu rosii umplute

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
1 conopida, lapte, linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa, linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele si se pune 10 minute in apa cu sare,apoi se clateste cu apa rece si se pune la fiet in 1/2 litru cu apa si sare cca.15 minute.
Cand a fiert,conopida se pune intr-un vas termorezistent presarat cu o lingura de fulgi de ovaz si se pastreaza la cald.
Se bat bine laptele,branza topita si 5 linguri fulgi de ovaz.Se adauga zeama in care a fiert conopida si se dau intr-un clocot scurt.Sosul se condimenteaza cu nucsoara,piper alb si boia.
Rosiile se spala ,li se taie un capacel si cu o lingurita scoateti miezul.Miezul tocat de rosii se amesteca cu carnea tocata,restul de fulgi de ovaz,ceapa tocata marunt si branza de vaci.Se adauga verdeata,busuiocul tocat,sare si piper.Rosiile se umplu cu compozitia si li se pune capacelul.
Sosul de branza topita se toarna pete conopida din forma,se asaza alaturi rosiile umplute.Se introduce vasul la cuptor cca.20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida, lapte, linguri fulgi de ovaz,1 cub branza topita,nucsoara pisata,piper alb,boia dulce de ardei,4 rosii,300g carne de vita tocata,2 linguri branza de vaci,1 ceapa, linguri verdeata tocata,cateva frunze busuioc

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Carne de porc în sos caramel