autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 buc. conopida, 200 gr. cascaval razuit sau brinza, pesmet, 2 oua, smintina, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

343 voturi

Mod de preparare

Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta. Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet.

Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida.

Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida saseasca la cuptor

Conopida saseasca la cuptor

1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Conopida intreaga la cuptor

Conopida intreaga la cuptor

Reteta este foarte simpla. Mai intai amestecati iaurtul cu coaja rasa si zeama de lamaie, curry,

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mandu Anca , 05 octombrie 2014

    ff buna...mi-a iesit...

  • Fara foto

    Naty (Bucatar) , 29 noiembrie 2010

    Astazi an incercat.Este f buna...o sa fac de cate ori am ocazia.Recomand tuturor gospodinelor sa incerce.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      cris , 12 octombrie 2009

      am incercato si eu, a esit super gustoasa am so mai fac ori de cate ori am ocazia.multumesc celei care a trimiso/

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

343 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Naty (Bucatar)

Astazi an incercat.Este f buna...o sa fac de cate ori am ocazia.Recomand tuturor gospodinelor sa incerce.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Shaksuka verde