autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida napolitana

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1/2 conopida mijlocie, , 1 cutie rosii in bulion (425 g), , 1 lingura untdelemn, , 1 ceapa tocata marunt, , 12 masline taiate feliute, , 2 lingurite capere taiate marunt, , 1/2 lingurita zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele, se fierbe, se lasa sa se scurga si se baga sub un jet de apa rece. Rosiile se maruntesc in mixer impreuna cu bulionul si se trec apoi printr-o sita pentru indepartarea semintelor. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa tocata, pana ce se-nmoaie. Se adauga rosiile pasate, maslinele, caperele si zaharul si se pun la foc mic sa se-nfierbante. Conopida fiarta se introduce in sosul cald si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida napolitana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficatei de pui cu legume si masline ank

Ficatei de pui cu legume si masline ank

Am tocat ceapa si usturoiul marunt si le-am prajit in ulei 5 minute.Am adaugat ardeiul,morcovul,gogosarul(tocate

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

1. Dovleceii se spala bine si se taie pe lung in jumatate. 2. Cu ajutorul unei linguri se scobeste

10 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1/2 conopida mijlocie
  • 1 cutie rosii in bulion (425 g)
  • 1 lingura untdelemn
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 12 masline taiate feliute
  • 2 lingurite capere taiate marunt
  • 1/2 lingurita zahar.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Spanac cu smantana