autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida napolitana

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1/2 conopida mijlocie, , 1 cutie rosii in bulion (425 g), , 1 lingura untdelemn, , 1 ceapa tocata marunt, , 12 masline taiate feliute, , 2 lingurite capere taiate marunt, , 1/2 lingurita zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele, se fierbe, se lasa sa se scurga si se baga sub un jet de apa rece. Rosiile se maruntesc in mixer impreuna cu bulionul si se trec apoi printr-o sita pentru indepartarea semintelor. Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa tocata, pana ce se-nmoaie. Se adauga rosiile pasate, maslinele, caperele si zaharul si se pun la foc mic sa se-nfierbante. Conopida fiarta se introduce in sosul cald si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida napolitana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte. -Se curata ceapa,se toaca

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper

18 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1/2 conopida mijlocie
  • 1 cutie rosii in bulion (425 g)
  • 1 lingura untdelemn
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 12 masline taiate feliute
  • 2 lingurite capere taiate marunt
  • 1/2 lingurita zahar.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancare cu marar