autor:

Maria

» » Aperitive

Conopida pane

Autor: Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Ingrediente
-1 conopida mica, -2 oua, -faina, -apa, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

-se fierbe conopida (rupta in bucati);
-se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru snitele
-se dau bucatelele de conopida prin ou, dupa care se prajesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida pane (arabeasca)

Conopida pane (arabeasca)

Conopida se taie in buchetele cam de marimea unui ou mare sau ceva mai mare (rezulta cam 16 bucati) Buchetelele

16 voturi    12 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe

Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe

Conopida se desface in buchetele . Buchetelele de conopida se fierb in apa si sare 10 minute.Se

22 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

    Delicioasa...Eu fierb conopida in apa cu putin otet,o clatesc,o las la zvantat,apoi o dau prin pesmet,ou ,pesmet si iese la interior frageda,iar la exterior crocanta...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Incearca sa pui putina apa si vegeta in apa in care fierbi conopida, isi va lua din apa un gust mai bun. Eu le dau prin faina si apoi prin ou. Foarte bune! Bravo!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Maria
Prajitura  economica

Prajitura economica

Blatul: Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza.

45 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Torturi
Pastă de peşte cu maioneză

Pastă de peşte cu maioneză

Se amestecă peştele mărunţit cu maioneza, ceapa şi sarea. Se serveşte pe pâine.

23 voturi    19 comentarii
20 min
Salate reci
Tarta cu visine

Tarta cu visine

Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Separat,

20 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Spaghete chinezesti