autor:

Maria

» » Aperitive

Conopida pane

Autor: Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Ingrediente
-1 conopida mica, -2 oua, -faina, -apa, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

-se fierbe conopida (rupta in bucati);
-se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru snitele
-se dau bucatelele de conopida prin ou, dupa care se prajesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
CONOPIDA PANE

CONOPIDA PANE

Se curata,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba

51 voturi    15 comentarii
40 min
Retete de post
Conopida pane- specific tarilor arabe

Conopida pane- specific tarilor arabe

Conopida o desfacem in buchete mari si le lasam intregi . Fierbem conopida, in apa cu putina sare,

11 voturi    4 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

    Delicioasa...Eu fierb conopida in apa cu putin otet,o clatesc,o las la zvantat,apoi o dau prin pesmet,ou ,pesmet si iese la interior frageda,iar la exterior crocanta...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Incearca sa pui putina apa si vegeta in apa in care fierbi conopida, isi va lua din apa un gust mai bun. Eu le dau prin faina si apoi prin ou. Foarte bune! Bravo!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Maria
Prajitura  economica

Prajitura economica

Blatul: Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza.

45 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Torturi
Pastă de peşte cu maioneză

Pastă de peşte cu maioneză

Se amestecă peştele mărunţit cu maioneza, ceapa şi sarea. Se serveşte pe pâine.

22 voturi    19 comentarii
20 min
Salate reci
Tarta cu visine

Tarta cu visine

Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Separat,

20 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu ciuperci