autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o conopida, 2-3 oua, 4-5 linguri faina alba, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un strecurator si se lasa 10-15 min. sa se scurga bine de apa. Intre timp se bat ouale, se adauga putina sare si o lingura de faina. Conopida se presara cu sare si piper, apoi se trece prin faina si apoi prin ou dupa care se prajeste in ulei fierbinte.
Se seveste calda sau rece. Se poate servi pe platou impreuna cu alte aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida pane

Conopida pane

Spalam conopida si o desfacem in buchetele. Punem apa la fiert intr-un vas de 3 l in care adaugam

20 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida pane

Conopida pane

-se fierbe conopida (rupta in bucati); -se face compozitia din ou, faina,apa + sare, la fel ca pentru

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • o conopida
  • 2-3 oua
  • 4-5 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe razatoarea marunt, ardeiul rosu taiat

24 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata