autor:

flori de piatra

» » Conserve si muraturi

Conopida pentru iarna

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
3 kg conopida,, 1 plic de picant - fix de la Dr. Oetker, , 1,75 l apa, , 0,3 l otet, , 150 g zahar, , 500 g morcov (optional).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se spala conopida si se desface buchetele, apoi se aseaza in borcane alternand cu felii de morcov. Se pregateste compozitia conforma instructiunilor dupa pachet si se toarna fierbinte in borcane. Se inchid borcsanele si se tin la temperatura camerei pana a doua zi cand se dau la rece. Se serveste alaturi de fripturi, tocanite, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pentru iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Conopida pentru iarna

Conopida pentru iarna

Conopida se rupe in buchetele si se pune in apa care fierbe, cu sare. Lasam sa dea cateva clocote. Strecuram

9 voturi    17 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Varza murata la butoi

Varza murata la butoi

Este bine sa alegeti verze mai albe, turtite si nu prea grele. Indesati bine verzele in butoi, apoi

151 voturi    27 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 23 noiembrie 2013

    Cred ca este o bunatate

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte buna, eu pun si sfecla rosie sa-i schimbe putin culoarea.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Tare buna.Dar ce bine arataaaa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 3 kg conopida,
  • 1 plic de picant - fix de la Dr. Oetker
  • 1,75 l apa
  • 0,3 l otet
  • 150 g zahar
  • 500 g morcov (optional).

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte buna, eu pun si sfecla rosie sa-i schimbe putin culoarea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de fructe de padure Dulceata de fructe de padure

Zmeura se trece rapid sub un jet de apa si se lasa la scurs. La fel se procedeaza si cu murele, daca sunt proaspete. Eu am avut la

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de gogonele Dulceata de gogonele

Se spala gogonelele, se taie in jumatati, se taie cotoarele si cu ajutorul unei lingurite, se scot semintele. Se taie apoi cubulete

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Compot de pepene galben