autor:

flori de piatra

» » Conserve si muraturi

Conopida pentru iarna

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
3 kg conopida,, 1 plic de picant - fix de la Dr. Oetker, , 1,75 l apa, , 0,3 l otet, , 150 g zahar, , 500 g morcov (optional).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se spala conopida si se desface buchetele, apoi se aseaza in borcane alternand cu felii de morcov. Se pregateste compozitia conforma instructiunilor dupa pachet si se toarna fierbinte in borcane. Se inchid borcsanele si se tin la temperatura camerei pana a doua zi cand se dau la rece. Se serveste alaturi de fripturi, tocanite, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pentru iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Conopida pentru iarna

Conopida pentru iarna

Conopida se rupe in buchetele si se pune in apa care fierbe, cu sare. Lasam sa dea cateva clocote. Strecuram

9 voturi    17 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Gem de caise

Gem de caise

Se spala caisele, se scot samburii si se taie in patru. Se pun caisele intr-o cratita de 15 litri.

2 voturi    2 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 23 noiembrie 2013

    Cred ca este o bunatate

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte buna, eu pun si sfecla rosie sa-i schimbe putin culoarea.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Tare buna.Dar ce bine arataaaa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 3 kg conopida,
  • 1 plic de picant - fix de la Dr. Oetker
  • 1,75 l apa
  • 0,3 l otet
  • 150 g zahar
  • 500 g morcov (optional).

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte buna, eu pun si sfecla rosie sa-i schimbe putin culoarea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Zacusca de legume si fructe