Ingrediente
400 gr de conopida, 200 ge pastrama de pui sau kaiser, 100 gr de cascaval ( eu am folosit telemea de vaca), 100 gr de smantana, 100 gr ceapa, 1 ardei ( optional), 2 oua, 30 ml de ulei, 4 catei de usturoi, 20 gr de sare, 2 gr de piper alb
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
8 voturi
Mod de preparare
2. Ceapa si usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu ulei incins.
3. Pastrama de pui ( kaiser-ul) se taie julien, apoi se pune la calit peste ceapa si usturoi, se condimenteaza cu piper,iar cand este gatase scoate separat.
4. Intr-un vas termorezistent se pun buchetelele de conopida, pe deasupra pastrama cu ceapa si totul se imbraca cu smanatana amestecata cu ouale.
5. Deasupra preparatului se rade cascavalul , apoi se introduce vasul in cuptorul incins la 180
grade pentru aproximaiv 15 minute.