autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Conopida umpluta

Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici, umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei), sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga carnea,ouale,telina,pesmetul,mararul,patrunjelul,boiaua,piperul si hreanul.
SOSUL- se amesteca toate ingredientele pt. sos si se da un pic la foc.
Se umple conopida cu umplutura(se introduce carnea printre buchetele pana la cotor) se potriveste intr-un vas nu prea mare, se pune sosul deasupra si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora.
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Intai am sa va spun ca nu am mancat niciodata varza a la Cluj, dar nu am vazut nici cum arata. Nu

39 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Placinta din lavas cu carne

Placinta din lavas cu carne

Carnea tocata se prajeste impreuna cu ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare timp de

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Foarte interesant ! Aveam o reteta unde trebuia sa desfac conopida in buchetele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici
  • umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei)
  • sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Rulada din piept de pui