autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Conopida umpluta

Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici, umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei), sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga carnea,ouale,telina,pesmetul,mararul,patrunjelul,boiaua,piperul si hreanul.
SOSUL- se amesteca toate ingredientele pt. sos si se da un pic la foc.
Se umple conopida cu umplutura(se introduce carnea printre buchetele pana la cotor) se potriveste intr-un vas nu prea mare, se pune sosul deasupra si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora.
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu broccoli

Ciulama de pui cu broccoli

Brocoli se fierbe in aburi. Intr-o tigaie se calesc pulpele de pui taiate cubulete. Cand sunt

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Placinta englezeasca cu pui

Placinta englezeasca cu pui

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucatele potrivite. Ceapa o curatam si o tocam. Morcovul il

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Foarte interesant ! Aveam o reteta unde trebuia sa desfac conopida in buchetele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici
  • umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei)
  • sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la gratar