autor:

» » Mancaruri cu carne

Conopida umpluta

Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici, umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei), sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga carnea,ouale,telina,pesmetul,mararul,patrunjelul,boiaua,piperul si hreanul.
SOSUL- se amesteca toate ingredientele pt. sos si se da un pic la foc.
Se umple conopida cu umplutura(se introduce carnea printre buchetele pana la cotor) se potriveste intr-un vas nu prea mare, se pune sosul deasupra si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora.
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Foarte interesant ! Aveam o reteta unde trebuia sa desfac conopida in buchetele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici
  • umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei)
  • sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute de manzat in frunze diferite