Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga carnea,ouale,telina,pesmetul,mararul,patrunjelul,boiaua,piperul si hreanul.
SOSUL- se amesteca toate ingredientele pt. sos si se da un pic la foc.
Se umple conopida cu umplutura(se introduce carnea printre buchetele pana la cotor) se potriveste intr-un vas nu prea mare, se pune sosul deasupra si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora.
pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii