autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Conopida umpluta

Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anghelina carmen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici, umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei), sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga carnea,ouale,telina,pesmetul,mararul,patrunjelul,boiaua,piperul si hreanul.
SOSUL- se amesteca toate ingredientele pt. sos si se da un pic la foc.
Se umple conopida cu umplutura(se introduce carnea printre buchetele pana la cotor) se potriveste intr-un vas nu prea mare, se pune sosul deasupra si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora.
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de

17 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita de vie

Sarmalute in foi de vita de vie

Se spala foile de vita si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

    Foarte interesant ! Aveam o reteta unde trebuia sa desfac conopida in buchetele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru o conopida mai mare sau doua mai mici
  • umplutura : 2 linguri de unt 400gr carne de vita tocata2 cepe2 oua2 linguri pesmet 1 telina hrean ras(daca vrei)marar,patrunjel,boia,piper.etc.(ce mai vrei)
  • sosul :1cana de smantana(sau iaurt)2-3 oua100gr.cascaval1lingura pesmet.

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta,am citit undeva ca este o mancare saseasca. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ficatei prajiti