autor:

murarudumitru

» » Conserve si muraturi

Conserva caras

Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
1kg caras,, cateva foi dafin, , 5 boabe piper,, un pahar ulei,, jumate litru bulion, , 3 cepe,, 1 l otet,, cateva frunze patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

14 voturi

Mod de preparare

Etapa 1- se curata pestele de solzi se taie coada aripioarele si se taie bucati cum vreti mai mici mai marisoare se pune antrun vas care se acopera cu otet pestele se da la rece timp de 12 ore dupa 12 ore se scurge de zeama de otet si se clateste cu apa rece etapa 2- antro oala cucta sau oala magica se pune uleiu se pune un strat de bucati de peste deasupra foi de dafin piper ceapa taiata feli mai mari patrunjel si iar bcatiile de peste care a mai ramas deasupra se toarna bulionu de preferat ai bulionu de casa cai zamos se pune capacu si se da la foc mic timp de 1 ora jumate
Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva caras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Salata de gogonele(pentru iarna)

Salata de gogonele(pentru iarna)

Feliem gogonelele si ardeiul iute. Ceapa o taiem solzisor iar usturoiul il tocam marunt. Tocam si

11 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Gogosari a la dicarmencitta

Gogosari a la dicarmencitta

Spalam gososarii, ii taiem si ii curatam de seminte. Punem 2 l de apa, 1 kg de zahar intr-o cratita

31 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1kg caras,
  • cateva foi dafin
  • 5 boabe piper,
  • un pahar ulei,
  • jumate litru bulion
  • 3 cepe,
  • 1 l otet,
  • cateva frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
DULCEATA DE CAPSUNE