autor:

murarudumitru

» » Conserve si muraturi

Conserva caras

Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
1kg caras,, cateva foi dafin, , 5 boabe piper,, un pahar ulei,, jumate litru bulion, , 3 cepe,, 1 l otet,, cateva frunze patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Etapa 1- se curata pestele de solzi se taie coada aripioarele si se taie bucati cum vreti mai mici mai marisoare se pune antrun vas care se acopera cu otet pestele se da la rece timp de 12 ore dupa 12 ore se scurge de zeama de otet si se clateste cu apa rece etapa 2- antro oala cucta sau oala magica se pune uleiu se pune un strat de bucati de peste deasupra foi de dafin piper ceapa taiata feli mai mari patrunjel si iar bcatiile de peste care a mai ramas deasupra se toarna bulionu de preferat ai bulionu de casa cai zamos se pune capacu si se da la foc mic timp de 1 ora jumate
Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva caras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Conopida pentru iarna

Conopida pentru iarna

Se spala conopida si se desface buchetele, apoi se aseaza in borcane alternand cu felii de morcov.

10 voturi    3 comentarii
1h
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - LEUSTEAN VERDE

DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE - LEUSTEAN VERDE

Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de leustean, tarhon,patrunjel,marar ,telina,si

23 voturi    9 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1kg caras,
  • cateva foi dafin
  • 5 boabe piper,
  • un pahar ulei,
  • jumate litru bulion
  • 3 cepe,
  • 1 l otet,
  • cateva frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

54 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Rosii galbene uscate in ulei de nuca