autor:

murarudumitru

» » Conserve si muraturi

Conserva caras

Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
1kg caras,, cateva foi dafin, , 5 boabe piper,, un pahar ulei,, jumate litru bulion, , 3 cepe,, 1 l otet,, cateva frunze patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Etapa 1- se curata pestele de solzi se taie coada aripioarele si se taie bucati cum vreti mai mici mai marisoare se pune antrun vas care se acopera cu otet pestele se da la rece timp de 12 ore dupa 12 ore se scurge de zeama de otet si se clateste cu apa rece etapa 2- antro oala cucta sau oala magica se pune uleiu se pune un strat de bucati de peste deasupra foi de dafin piper ceapa taiata feli mai mari patrunjel si iar bcatiile de peste care a mai ramas deasupra se toarna bulionu de preferat ai bulionu de casa cai zamos se pune capacu si se da la foc mic timp de 1 ora jumate
Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva caras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveti picanti  cu sfecla rosie in saramura

Castraveti picanti cu sfecla rosie in saramura

Spalam bine castravetii , le taiem capetele si ii feliem nu foarte subtiri . Sfecla rosie o curatam

2 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Salata de gogosari cu ghebe

Salata de gogosari cu ghebe

Ciupercile spalate, le fierbi jumatate de ora. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga. Tai gogosarii

123 voturi    9 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 1kg caras,
  • cateva foi dafin
  • 5 boabe piper,
  • un pahar ulei,
  • jumate litru bulion
  • 3 cepe,
  • 1 l otet,
  • cateva frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
COMPOT DEPRUNE ALBE