autor:

murarudumitru

» » Conserve si muraturi

Conserva caras

Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murarudumitru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
1kg caras,, cateva foi dafin, , 5 boabe piper,, un pahar ulei,, jumate litru bulion, , 3 cepe,, 1 l otet,, cateva frunze patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

16 voturi

Mod de preparare

Etapa 1- se curata pestele de solzi se taie coada aripioarele si se taie bucati cum vreti mai mici mai marisoare se pune antrun vas care se acopera cu otet pestele se da la rece timp de 12 ore dupa 12 ore se scurge de zeama de otet si se clateste cu apa rece etapa 2- antro oala cucta sau oala magica se pune uleiu se pune un strat de bucati de peste deasupra foi de dafin piper ceapa taiata feli mai mari patrunjel si iar bcatiile de peste care a mai ramas deasupra se toarna bulionu de preferat ai bulionu de casa cai zamos se pune capacu si se da la foc mic timp de 1 ora jumate
Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva caras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Muratura asortata

Muratura asortata

Varza se taie fidelute,se pune putina sare si este bine sa se lase de seara pana dimineata. Ardeii

4 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Pasta de mere

Pasta de mere

Se spala, curata merele, se dau prin masina de tocat, se pun la fiert. Cand compozitia s-a ingrosat

3 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1kg caras,
  • cateva foi dafin
  • 5 boabe piper,
  • un pahar ulei,
  • jumate litru bulion
  • 3 cepe,
  • 1 l otet,
  • cateva frunze patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

71 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Castraveti murati