Etapa 1- se curata pestele de solzi se taie coada aripioarele si se taie bucati cum vreti mai mici mai marisoare se pune antrun vas care se acopera cu otet pestele se da la rece timp de 12 ore dupa 12 ore se scurge de zeama de otet si se clateste cu apa rece etapa 2- antro oala cucta sau oala magica se pune uleiu se pune un strat de bucati de peste deasupra foi de dafin piper ceapa taiata feli mai mari patrunjel si iar bcatiile de peste care a mai ramas deasupra se toarna bulionu de preferat ai bulionu de casa cai zamos se pune capacu si se da la foc mic timp de 1 ora jumate

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii