autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

CONSERVAREA MARARULUI

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
Marar, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Mararul se alege, se spala , se lasa sa se scurga de apa, apoi se toaca matunt , se amesteca cu putina sare si se pune in borcan si se da la frigider.
Astfel aveti marar proaspat 1-2 luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONSERVAREA MARARULUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de ardei iuti

Dulceata de ardei iuti

Se face un sirop legat din otet si zahar,se adauga ardeiii curatati de nervuri si seminte, spalati,

8 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Dulceata de caise

Dulceata de caise

Se oparesc caisele si li se indeparteaza pielita. Se scot simburii si se taie caisele in bucati

9 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • carmenela

    carmenela (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

    Puteti spala si taia mararul si apoi il puneti intr-un borcan de sticla cu capac la congelator... Asa il aveti proaspat la orice ora...chiar si iarna... la fel si ptr alte plante aromate...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Eu pun mararul la uscat,il maruntesc si il tin in borcane. Are tot timpul anului acelasi gust.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

carmenela (Chef de cuisine)

Puteti spala si taia mararul si apoi il puneti intr-un borcan de sticla cu capac la congelator... Asa il aveti proaspat la orice ora...chiar si iarna... la fel si ptr alte plante aromate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1 Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1

Capsunii spalati, se curata de codite, cei mari se taie bucati, se pun intro oala incapatoare, se amesteca zaharul cu praful gel fix,

22 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI