autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

CONSERVAREA MARARULUI

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
Marar, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Mararul se alege, se spala , se lasa sa se scurga de apa, apoi se toaca matunt , se amesteca cu putina sare si se pune in borcan si se da la frigider.
Astfel aveti marar proaspat 1-2 luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONSERVAREA MARARULUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari in sos de bulion

Gogosari in sos de bulion

Se taie gogoşarii felii si se fierb în bulion până se înmoaie. Se scot cu spumiera şi se pun

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii pentru iarna

Suc de rosii pentru iarna

Rosiile le-am spalat si le-am taiat felii, indepartand cotorul. Le-am trecut de doua ori prin masina

4 voturi    1 comentariu
5h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • carmenela

    carmenela (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

    Puteti spala si taia mararul si apoi il puneti intr-un borcan de sticla cu capac la congelator... Asa il aveti proaspat la orice ora...chiar si iarna... la fel si ptr alte plante aromate...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Eu pun mararul la uscat,il maruntesc si il tin in borcane. Are tot timpul anului acelasi gust.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

carmenela (Chef de cuisine)

Puteti spala si taia mararul si apoi il puneti intr-un borcan de sticla cu capac la congelator... Asa il aveti proaspat la orice ora...chiar si iarna... la fel si ptr alte plante aromate...

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata de capsuni (cu gel fix 3x1)