autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

CONSERVAREA MARARULUI

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
Marar, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Mararul se alege, se spala , se lasa sa se scurga de apa, apoi se toaca matunt , se amesteca cu putina sare si se pune in borcan si se da la frigider.
Astfel aveti marar proaspat 1-2 luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONSERVAREA MARARULUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
VARZA DULCE LA MURAT VARA

VARZA DULCE LA MURAT VARA

Am tocat varza alba si rosie si am frecat-o cu sare. Am pus pe fundul borcanului cimbru si marar

2 voturi    3 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Catina cu miere de albine

Catina cu miere de albine

Spalam fructele, le curatam si le lasam pe un servet cam o ora, sa se scurga foarte bine. Asezam

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • carmenela

    carmenela (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

    Puteti spala si taia mararul si apoi il puneti intr-un borcan de sticla cu capac la congelator... Asa il aveti proaspat la orice ora...chiar si iarna... la fel si ptr alte plante aromate...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Eu pun mararul la uscat,il maruntesc si il tin in borcane. Are tot timpul anului acelasi gust.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

carmenela (Chef de cuisine)

Puteti spala si taia mararul si apoi il puneti intr-un borcan de sticla cu capac la congelator... Asa il aveti proaspat la orice ora...chiar si iarna... la fel si ptr alte plante aromate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gem de capsuni cu ghimbir