autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

CONSERVAREA PATRUNJELULUI

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
Patrunjel, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Patrunjelul se alege, se spala , se lasa sa se scurga de apa, apoi se toaca matunt , se amesteca cu putina sare si se pune in borcan sise da la frigider.
Astfel aveti patrunjel proaspat 1-2 luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONSERVAREA PATRUNJELULUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna

O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura . Conopida o desfacem buchetele mici , o

36 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi
Zacusca de hribi

Zacusca de hribi

Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Se scurg bine si se maruntesc in robotul

9 voturi    3 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

    Eu il spal, il toc, il pun in pungute, la congelator; asa am tot timpul patrunjel verde.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    Patrunjelul se poate pastra si uscat.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

vera (Chef de cuisine)

Eu il spal, il toc, il pun in pungute, la congelator; asa am tot timpul patrunjel verde.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Gem de piersici