autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

consome

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
carne de vita, oase de vita, morcovi, pastarnac si radacina patrunjel, radcina de telina, ceapa, oua, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Oasele se fierb in cca 4-5 l de apa cu sare. Se spumeaza, se adauga legumle intregi si se fierb cca 4-5 ore. Se raceste supa, se degreseasza si se trecoara prin sita. Carnea de vita se toaca , se amesteca cu albusurile si putina apa rece, apoi se adauga in supa, impreuna cu legumele taiate felii si boabele de piper.
Se fierb 10-15 min la foc mare, dupa care se continua fierberea la foc moderat cca 50 min. Se strecoara prin sita si se degreseaza din nou.
Daca ti-a placut reteta noastra "consome" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Cartofi cu ceapa verde, sunca si cheddar

Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii

14 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu broccoli si sos bechamel

Pui cu broccoli si sos bechamel

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de curcan si mini-carote