* Mixeazã untul topit si rãcit cu zahãrul, vanilia, scortisoara si anasonul, la urmã adaugã fãina si frãmântã un aluat moale, sfãrâmicios chiar, adaugã fãina cât trebuie ca sã nu se lipeascã de mâini.
* Dã la frigider , acoperit circa de 15 minute.
* Pe masa de serviciu înfãinatã, întinde alutul si decupeazã bucãti cu ajutorul unei forme in formã de inimã.
Pe care le înfingi cu grijã în betisoare ( optional).
* Se pun în forma tapetatã cu hârtie vegetalã, si se coc la cuptorul preîncãlzit la 150 ºC circa de 15 min, sã aibã o culoare aurie.
Lasã la rãcit apoi decorezã dupã plac.
Vã doresc o searã specialã, pupici:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii