Se amesteca fructoza cu margarina si untul. Se adauga cacaua. Se adauga stafidele si putin praf de biscuiti (biscuitii se rup in bucati fine sau se piseaza cu un ciocanel de bucatarie). Se modeleaza cu mana mingiute. Se modeleaza pana ce se capata forma dorita, adaugati daca vreti mai multi biscuiti pisati, pana ce obtineti mingiute perfecte, care sa nu se rup, adica perfect rotunde.
Se trec prin praful de biscuiti si se pun pe o farfurie. Dupa ce ati modelat toate cele 5 cookies-uri cu stafide, puneti farfuria in frigider, unde cookies-urile cu stafide vor sta cateva ore. Se servesc reci.
Sunt ideale pentru cei mare postesc lunea, miercurea sau vinerea. Nu au multe calorii si constituie un desert usor, care se poate si la dieta, ori musafirilor veniti in vizita, caci se poate foarte usor, iar ingredientele sunt accesibile.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii