autor:

vera

» » Mancaruri cu carne

Copane cu cartofi la cuptor

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
-4-5 copane, depinde de marime si de persoane, -o ceapa mica taiata solzisori (sau 2 cepe verzi), -un morcov, telina verde (sedano),, - patrunjel,, - un pahar vin alb,, - ulei de masline, - 3 linguri un pahar apa,, - delikat,, - piper,, - condimente pt friptura daca va place, -cartofi 1kg

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Spalati copanele si le asezati in tava, curatati cartofii de coaja si ii taiati cubulete, ceapa taiata solzisori, morcovul rondele, iar telina o lasati intreaga, un catel de usturoi (am uitat sa-l pun la ingrediente), patrunjelul, uleiul, vinul, apa, piperul, toate condimentele. Introduceti tava in cuptor la foc potrivit si coaceti pana ase rumenesc - eu am tinut aproape 1 ora. Este rapid si ft gustos....pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copane cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

Se curata de piele copanele si se pun la fript in tigaie cu putin ulei.Se rumenesc bine pe ambele

6 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    ale , 07 martie 2010

    nu arata prea bine:( fara suparare

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Eu prefer sa folosesc ierburi de ale noastre.Sunt mult mai aromate si sanatoase,decat conservantii.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Multumesc pt sfat sidy, cu siguranta o sa folosesc si rosmarin.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Vera incearca sa pui rozmarin peste cartofi sa vezi ce gust bun vor avea...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      3 linguri ulei,un pahar apa,ce sa-i faci traducatorul:)

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      "3 linguri un pahar apa" apare la ingrediente si nu stiu ce sa inteleg!

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      "3 linguri un pahar apa" apare la ingrediente si nu stiu ce sa inteleg!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -4-5 copane
  • depinde de marime si de persoane
  • -o ceapa mica taiata solzisori (sau 2 cepe verzi)
  • -un morcov
  • telina verde (sedano),
  • - patrunjel,
  • - un pahar vin alb,
  • - ulei de masline
  • - 3 linguri un pahar apa,
  • - delikat,
  • - piper,
  • - condimente pt friptura daca va place
  • -cartofi 1kg

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Platou taranesc