Se pun intr-o tava 2 linguri de ulei.
Se pun intr-o tava 2 linguri de ulei. Se adauga o ceapa tocata solzisori si 4 catei de usturoi.
Se spala bine pulpele, se pun 2 cani de apa, se adauga condimente de pui, piper,chimen, busuioc si cimbru. Se pun la cuptor, la 180 grade C, aproimativ 40 minute.
Orezul se spala si se lasa in apa. Separat, se pune la incins ulei intr-o oala. Se adauga ceapa tocata, morcovul, ardeiul. Se adauga orezul, apoi si ciupercile. SE adauga apa cu condimente, se adauga busuioc, piper, cimbru, iar la final, 2 catei usturoi. Se fierbe totul la foc mic, 25 minute.
Copanelele se servesc cu garnitura de orez cu legume. Se pot adauga felii de mar langa orez.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii