Copanele de pui cu orez cu ciuperci

Se pun intr-o tava 2 linguri de ulei.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Copanele de pui cu orez cu ciuperci

Ingrediente

  • 2 cani cu orez Scotti Camolino
  • 5 lg ulei
  • 4 lg pasta de tomate
  • usturoi
  • cimbru
  • chimen
  • bucuioc
  • 2 mere
  • 400 gr ciuperci
  • piper
  • 2 lg condimente pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe uscate

Mod de preparare

Se pun intr-o tava 2 linguri de ulei. Se adauga o ceapa tocata solzisori si 4 catei de usturoi.

Se spala bine pulpele, se pun 2 cani de apa, se adauga condimente de pui, piper,chimen, busuioc si cimbru. Se pun la cuptor, la 180 grade C, aproimativ 40 minute.

Orezul se spala si se lasa in apa. Separat, se pune la incins ulei intr-o oala. Se adauga ceapa tocata, morcovul, ardeiul. Se adauga orezul, apoi si ciupercile. SE adauga apa cu condimente, se adauga busuioc, piper, cimbru, iar la final, 2 catei usturoi. Se fierbe totul la foc mic, 25 minute.

Copanelele se servesc cu garnitura de orez cu legume. Se pot adauga felii de mar langa orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci