Asezi copanelele in tava sau in vas de yena, presari condimentele preferate, usturoiul, intercalezi cubulete de unt printre toate copanelele. Torni putin vin alb, in care fierb copanelele. Acoperi copanelele cu un strat de bacon. Ai grija ca baconul sa fie doar peste copanele, sa nu atinga tava. Acoperi tava cu folie de alumniu, dai la cuptorul in prealabil incins. Cand pulpele sunt patrunse, ridici folia de aluminiu si lasi ca baconul sa se rumeneasca, sa devina crocant.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii