Copanele acoperite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • copanele,
  • unt,
  • bacon,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • vin.

Mod de preparare

Asezi copanelele in tava sau in vas de yena, presari condimentele preferate, usturoiul, intercalezi cubulete de unt printre toate copanelele. Torni putin vin alb, in care fierb copanelele. Acoperi copanelele cu un strat de bacon. Ai grija ca baconul sa fie doar peste copanele, sa nu atinga tava. Acoperi tava cu folie de alumniu, dai la cuptorul in prealabil incins. Cand pulpele sunt patrunse, ridici folia de aluminiu si lasi ca baconul sa se rumeneasca, sa devina crocant.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor