Asezi copanelele in tava sau in vas de yena, presari condimentele preferate, usturoiul, intercalezi cubulete de unt printre toate copanelele. Torni putin vin alb, in care fierb copanelele. Acoperi copanelele cu un strat de bacon. Ai grija ca baconul sa fie doar peste copanele, sa nu atinga tava. Acoperi tava cu folie de alumniu, dai la cuptorul in prealabil incins. Cand pulpele sunt patrunse, ridici folia de aluminiu si lasi ca baconul sa se rumeneasca, sa devina crocant.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii