Asezi copanelele in tava sau in vas de yena, presari condimentele preferate, usturoiul, intercalezi cubulete de unt printre toate copanelele. Torni putin vin alb, in care fierb copanelele. Acoperi copanelele cu un strat de bacon. Ai grija ca baconul sa fie doar peste copanele, sa nu atinga tava. Acoperi tava cu folie de alumniu, dai la cuptorul in prealabil incins. Cand pulpele sunt patrunse, ridici folia de aluminiu si lasi ca baconul sa se rumeneasca, sa devina crocant.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii