autor:

Fara foto

» » Fripturi

Copanele asortate

Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe inferioare (copanele), 1 ceapa medie, 1 morcov de marime mijlocie, 1 ardei gras, 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion), 50 g sunca afumata, condimente (sare, piper, cardamon, ghimber, 2 foi de dafin).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele de sunca dupa care se pun copanelele, se condimenteaza, iar deasupra se pun rosiile taiate rondele si morcovul de asemenea.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins cca. 45 min, dupa care se inlatura folia si se mai tine la cuptor pana se rumenesc usor copanelele cca. 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar de pui cu sos roquefort

Gratar de pui cu sos roquefort

Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate.

3 voturi    9 comentarii
15 min
Fripturi
Curcan de Lisabona (Peru á Lisbonense)

Curcan de Lisabona (Peru á Lisbonense)

1)Carnea se taie în fâsii fine si se condimenteazã cu sare, piper si sucul de lãmâie, se lasã

13 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpe inferioare (copanele)
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov de marime mijlocie
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion)
  • 50 g sunca afumata
  • condimente (sare
  • piper
  • cardamon
  • ghimber
  • 2 foi de dafin).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)