autor:

Fara foto

» » Fripturi

Copanele asortate

Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe inferioare (copanele), 1 ceapa medie, 1 morcov de marime mijlocie, 1 ardei gras, 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion), 50 g sunca afumata, condimente (sare, piper, cardamon, ghimber, 2 foi de dafin).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele de sunca dupa care se pun copanelele, se condimenteaza, iar deasupra se pun rosiile taiate rondele si morcovul de asemenea.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins cca. 45 min, dupa care se inlatura folia si se mai tine la cuptor pana se rumenesc usor copanelele cca. 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe cu cartofi, la cuptor

Pulpe cu cartofi, la cuptor

Pulpele spalate si curatate se sterg si se pun pe o folie care este pusa intr-o tava, Se condimenteaza

26 voturi    10 comentarii
2h
Fripturi
FICATEI DE PASARE LA GRATAR

FICATEI DE PASARE LA GRATAR

Ficateii de pasare se curata, se spala bine,se zvanta si se pun la marinat in sosul pregatit din

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpe inferioare (copanele)
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov de marime mijlocie
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion)
  • 50 g sunca afumata
  • condimente (sare
  • piper
  • cardamon
  • ghimber
  • 2 foi de dafin).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE