autor:

Fara foto

» » Fripturi

Copanele asortate

Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mircea P (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe inferioare (copanele), 1 ceapa medie, 1 morcov de marime mijlocie, 1 ardei gras, 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion), 50 g sunca afumata, condimente (sare, piper, cardamon, ghimber, 2 foi de dafin).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele de sunca dupa care se pun copanelele, se condimenteaza, iar deasupra se pun rosiile taiate rondele si morcovul de asemenea.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins cca. 45 min, dupa care se inlatura folia si se mai tine la cuptor pana se rumenesc usor copanelele cca. 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele asortate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu bere neagra

Pui cu bere neagra

Taiem puiul pe langa sira spinarii, cu o foarfeca, astfel incat sa il putem desface intr-o bucata.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Piept de porc la gratar cu cartofi natur

Piept de porc la gratar cu cartofi natur

Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si

12 voturi    12 comentarii
40 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pulpe inferioare (copanele)
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov de marime mijlocie
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii (sau 2-3 linguri de bulion)
  • 50 g sunca afumata
  • condimente (sare
  • piper
  • cardamon
  • ghimber
  • 2 foi de dafin).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
flamenquines