autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu cartofi in sos de mustar

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2013

Ingrediente
4 copanele de pui, 4 cartofi, 2 linguri mustar, 3 linguri ulei + 1 lingura pentru uns vasul, 3 -4 catei de usturoi, sare, piper, 1 varf lingurita vegeta, cimbru uscat, oregano uscat

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Copanelele le spalam bine si le tamponam cu un servet de bucatarie.
Cartofii ii curatam , ii spalam si ii taiem in 3 felii pe lungime.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem o canita cu apa, asezam feliile de cartofi si le condimentam cu sare, piper si putin oregano uscat.
Peste cartofi punem copanelele.
Curatam usturoiul si il pisam.
Peste el adaugam mustarul si uleiul si frecam pana obtinem o pasta.
Condimentam cu sare, piper, varful de vegeta si cimbru uscat.
Tot acest sos il subtiem cu putina apa, apoi il turnam uniform peste cartofi si copanele.
Acoperim vasul cu capacul sau si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam preparatul 50-60 de minute pana este bine patrunsa carnea.
Scoatem capacul si le mai lasam 10 minute la foc putin mai mare sa prinda o crusta usor aurie!
Cand sunt gata scoatem vasul din cuptor, lasam sa se racoreaca si servim.
Noi am pregatit o salata din rosii, castraveti si ridichii. Puteti servi si cu muraturi sau alte salate!
Yamiiii ce bun a mai fost!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute dobrogene in oala de lut

Sarmalute dobrogene in oala de lut

Un vas de ceramica smaltuita cu capac Trebuie sa incercati, savoarea sarmalelor fierte in oala de

11 voturi    3 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Rulouri cu susan

Rulouri cu susan

Feliez pieptul de pui, bat feliile ca pentru snitel.Asez fasii de ardel si de carnat peste feliile

28 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 copanele de pui
  • 4 cartofi
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri ulei + 1 lingura pentru uns vasul
  • 3 -4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 varf lingurita vegeta
  • cimbru uscat
  • oregano uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita de cartofi cu scarita afumata