Copanelele le spalam bine si le tamponam cu un servet de bucatarie.
Cartofii ii curatam , ii spalam si ii taiem in 3 felii pe lungime.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem o canita cu apa, asezam feliile de cartofi si le condimentam cu sare, piper si putin oregano uscat.
Peste cartofi punem copanelele.
Curatam usturoiul si il pisam.
Peste el adaugam mustarul si uleiul si frecam pana obtinem o pasta.
Condimentam cu sare, piper, varful de vegeta si cimbru uscat.
Tot acest sos il subtiem cu putina apa, apoi il turnam uniform peste cartofi si copanele.
Acoperim vasul cu capacul sau si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam preparatul 50-60 de minute pana este bine patrunsa carnea.
Scoatem capacul si le mai lasam 10 minute la foc putin mai mare sa prinda o crusta usor aurie!
Cand sunt gata scoatem vasul din cuptor, lasam sa se racoreaca si servim.
Noi am pregatit o salata din rosii, castraveti si ridichii. Puteti servi si cu muraturi sau alte salate!
Yamiiii ce bun a mai fost!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii