autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu cartofi in sos de mustar

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2013

Ingrediente
4 copanele de pui, 4 cartofi, 2 linguri mustar, 3 linguri ulei + 1 lingura pentru uns vasul, 3 -4 catei de usturoi, sare, piper, 1 varf lingurita vegeta, cimbru uscat, oregano uscat

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Copanelele le spalam bine si le tamponam cu un servet de bucatarie.
Cartofii ii curatam , ii spalam si ii taiem in 3 felii pe lungime.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem o canita cu apa, asezam feliile de cartofi si le condimentam cu sare, piper si putin oregano uscat.
Peste cartofi punem copanelele.
Curatam usturoiul si il pisam.
Peste el adaugam mustarul si uleiul si frecam pana obtinem o pasta.
Condimentam cu sare, piper, varful de vegeta si cimbru uscat.
Tot acest sos il subtiem cu putina apa, apoi il turnam uniform peste cartofi si copanele.
Acoperim vasul cu capacul sau si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam preparatul 50-60 de minute pana este bine patrunsa carnea.
Scoatem capacul si le mai lasam 10 minute la foc putin mai mare sa prinda o crusta usor aurie!
Cand sunt gata scoatem vasul din cuptor, lasam sa se racoreaca si servim.
Noi am pregatit o salata din rosii, castraveti si ridichii. Puteti servi si cu muraturi sau alte salate!
Yamiiii ce bun a mai fost!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

158 voturi    20 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Stofvlees(Tocanita de carne de vita)

Stofvlees(Tocanita de carne de vita)

Inainte de a-mi pregati ceapa si ardeiul,am pus carnea cu sare,piper negru si cimbru(nu de asta din

11 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 4 copanele de pui
  • 4 cartofi
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri ulei + 1 lingura pentru uns vasul
  • 3 -4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 varf lingurita vegeta
  • cimbru uscat
  • oregano uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.