Ingrediente
8 cartofi mari, 8 copanele, 2 morcovi, 1 ceapa, 1 ceapa verde, 1 rosie, 1 lingura pasta de ardei, 6 felii cascaval Delaco, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita busuioc, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita praf de usturoi, 1 lingura vegeta, 4 foi de dafin, jumate lingurita piper, verdeata:eu am folosit leustean
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
0 voturi
Mod de preparare
Punem copanelele (sa nu uitati sa crestati carnea ca sa se patrunda mai bine) in tava si le amsteca bine cu cartofii.adaugam ceapa taiata in jumate, ceapa verde (eu am folosit doar partea alba,fara frunze),morcovii taiati pe lung,rosia taiat in bucati potrivite, leusteanul si 4 foi de dafin. Amestecam totul.Introducem tava in cuptor si o lasam timp de 1 ora.Dupa 1 ora scoatem tava si punem feliutele de cascaval deasupra cartofilor.O introducem din nou in cuptor si o mai lasam aproximativ 5 minute(pana se inmoaie cascavalul). Noi am servit acesta bunatate cu o salata de rosii. A fost super delicios. Pofta buna!