Toate legumele se curata si se spala bine. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.Incingem cuptorul la 175 grade. Curatam cartofii si ii taiem in bucati potrivite. Punem cartofii intr-un castron si adaugam 3 linguri ulei de masline iar apoi adaugam toate condimentele si pasta de ardei. Amestecam bine. Turnam cartofii in tava. Punem copanele intr-un castron si adaugam o lingurita de boia si niste leustean taiat marunt. Amestecam.
Punem copanelele (sa nu uitati sa crestati carnea ca sa se patrunda mai bine) in tava si le amsteca bine cu cartofii.adaugam ceapa taiata in jumate, ceapa verde (eu am folosit doar partea alba,fara frunze),morcovii taiati pe lung,rosia taiat in bucati potrivite, leusteanul si 4 foi de dafin. Amestecam totul.Introducem tava in cuptor si o lasam timp de 1 ora.Dupa 1 ora scoatem tava si punem feliutele de cascaval deasupra cartofilor.O introducem din nou in cuptor si o mai lasam aproximativ 5 minute(pana se inmoaie cascavalul). Noi am servit acesta bunatate cu o salata de rosii. A fost super delicios. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii