autor:

Camelia

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2016

Ingrediente
8 cartofi mari, 8 copanele, 2 morcovi, 1 ceapa, 1 ceapa verde, 1 rosie, 1 lingura pasta de ardei, 6 felii cascaval Delaco, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita busuioc, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita praf de usturoi, 1 lingura vegeta, 4 foi de dafin, jumate lingurita piper, verdeata:eu am folosit leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate legumele se curata si se spala bine. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.Incingem cuptorul la 175 grade. Curatam cartofii si ii taiem in bucati potrivite. Punem cartofii intr-un castron si adaugam 3 linguri ulei de masline iar apoi adaugam toate condimentele si pasta de ardei. Amestecam bine. Turnam cartofii in tava. Punem copanele intr-un castron si adaugam o lingurita de boia si niste leustean taiat marunt. Amestecam.

Punem copanelele (sa nu uitati sa crestati carnea ca sa se patrunda mai bine) in tava si le amsteca bine cu cartofii.adaugam ceapa taiata in jumate, ceapa verde (eu am folosit doar partea alba,fara frunze),morcovii taiati pe lung,rosia taiat in bucati potrivite, leusteanul si 4 foi de dafin. Amestecam totul.Introducem tava in cuptor si o lasam timp de 1 ora.Dupa 1 ora scoatem tava si punem feliutele de cascaval deasupra cartofilor.O introducem din nou in cuptor si o mai lasam aproximativ 5 minute(pana se inmoaie cascavalul). Noi am servit acesta bunatate cu o salata de rosii. A fost super delicios. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Condimentam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu tocanita de pui

Pilaf de orez cu tocanita de pui

Maruntaiele de pui se spala si se taie bucati potrivite. Ceapa si gogosarul se curata apoi se taie

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 8 copanele
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 6 felii cascaval Delaco
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingura vegeta
  • 4 foi de dafin
  • jumate lingurita piper
  • verdeata:eu am folosit leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia
Mini cupcakes

Mini cupcakes

Topim untul. Lasam untul sa se raceasca putin. Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Gogosi glazurate cu ciocolata alba

Intr-o craticioara punem la incalzit laptele. Adaugam si untul. Amestecam usor pana se topeste untul

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Baclava inghetata

Baclava inghetata

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Un altfel de omleta