Copanele de pui cu masline

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Copanele de pui cu masline

Ingrediente

  • 6-8 ciocanele;
  • 1 kg masline negre fara sare;
  • 2 linguri ulei din samburi de masline;
  • 1 ceapa rosie;
  • 2 linguri de amidon alimentar;
  • sare, piper proaspat macinat, 1 foaie de dafin;
  • 3-4 linguri de pasta de ardei kapia dulce (facut in casa).

Mod de preparare

Spalam bine maslinele, dupa care le punem intr-o craticioara la fiert. Eu le fierb cam 40-50 de minute dupa care le scot cu o spumiera si le voi adauga peste ciocanelele prajite in prealabil. Separat, spalam bine ciocanelele si apoi le stergem cu un prosop de hartie, apoi le vom praji cateva minute in 2 linguri de ulei, din seminte de struguri. Scoatem ciocanelele si punem ceapa taiata marunt, sa o prajim 2 minute, apoi adaugam ciocanelele si maslinele. Facem separat un sos din 2 linguri de amidon alimentar cu pasta de ardei kapia dulce, amestecam bine in oala, adaugam si 1 foaie de dafin si apoi o bagam la cuptor pentru 20-25 de minute. Este o mancare deliciosa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise