autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2011

Ingrediente
8 copanele de pui, 100gr pancetta sau kaizer,bacon taiat felii subtiri, 2 catei de usturoi, 3 linguri de mustar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

18 voturi

Mod de preparare

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi se baga felii de usturoi,apoi presaram sare si piper dupa gust,continuam cu mustar si apoi invelim copanelele cu cate o felie de pancetta.Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de cuptor.Le lasam cca 1 ora la 180°.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu pancetta si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • merisoare de padure

    merisoare de padure (Chef de cuisine):

    Eu am dat in fiert un pic ciocanelele dupa care le-am inpanat cu usturoi si le-am uns cu mustar, le-am invelit in pancetta si le-am bagat la cuptor pana aceasta a devenit crocanta.

  • 10 comentarii

  • Ecaterina Atomi , 15 iulie 2015

    e foarte bun

  • Neferu Anca , 15 iulie 2015

    Vlad George Focsa nici la mine acasa nu se mananca acea portiune dar tot trebuie curatata sau pur si simplu taiata din incheetura!

  • Vlad George Focsa , 17 martie 2015

    Pt ca nu se mananca....cel putin la mine acasa...!

    • Neferu Anca , 16 martie 2015

      O singura obiectiune am de ce nu ai curatat si pielea aia galbena de la copan!!!!!!!

    • Ichim Loredana Elena , 23 ianuarie 2015

      eu am facut sunt delicioase

    • Aura Bodea , 22 ianuarie 2015

      ce bine arata,,cu siguranta ca o sa incerc si eu cred ca sunt delicioase

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2011

      Hmmmmmmm yumi,yumi ...ce bunatate ! *****

    • Bianca-Nicole

      Bianca-Nicole (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      cred ca e delicios, o sa incerc si eu :)

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      Hmm....ce bun!!!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      yami yami ce bune sunt! Sa ai o primavara cat mai placuta alaturi de fam ta!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

18 voturi

Ingrediente

  • 8 copanele de pui
  • 100gr pancetta sau kaizer,bacon taiat felii subtiri
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Lia Maria (Chef de cuisine)

Hmmmmmmm yumi,yumi ...ce bunatate ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Carnita de porc cu ciuperci