autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2011

Ingrediente
8 copanele de pui, 100gr pancetta sau kaizer,bacon taiat felii subtiri, 2 catei de usturoi, 3 linguri de mustar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi se baga felii de usturoi,apoi presaram sare si piper dupa gust,continuam cu mustar si apoi invelim copanelele cu cate o felie de pancetta.Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de cuptor.Le lasam cca 1 ora la 180°.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu pancetta si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Fragede,gustoase si simplu de preparat. Curatam,spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam

13 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ecaterina Atomi , 15 iulie 2015

    e foarte bun

  • Fara foto

    Neferu Anca , 15 iulie 2015

    Vlad George Focsa nici la mine acasa nu se mananca acea portiune dar tot trebuie curatata sau pur si simplu taiata din incheetura!

  • Fara foto

    Vlad George Focsa , 17 martie 2015

    Pt ca nu se mananca....cel putin la mine acasa...!

    • Fara foto

      Neferu Anca , 16 martie 2015

      O singura obiectiune am de ce nu ai curatat si pielea aia galbena de la copan!!!!!!!

    • Fara foto

      Ichim Loredana Elena , 23 ianuarie 2015

      eu am facut sunt delicioase

    • Fara foto

      Aura Bodea , 22 ianuarie 2015

      ce bine arata,,cu siguranta ca o sa incerc si eu cred ca sunt delicioase

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2011

      Hmmmmmmm yumi,yumi ...ce bunatate ! *****

    • Bianca-Nicole

      Bianca-Nicole (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      cred ca e delicios, o sa incerc si eu :)

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      Hmm....ce bun!!!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      yami yami ce bune sunt! Sa ai o primavara cat mai placuta alaturi de fam ta!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

16 voturi

Ingrediente

  • 8 copanele de pui
  • 100gr pancetta sau kaizer,bacon taiat felii subtiri
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Lia Maria (Chef de cuisine)

Hmmmmmmm yumi,yumi ...ce bunatate ! *****

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smantana