Copanele invelite in bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Copanele invelite in bacon

Ingrediente

  • 10 copanele de pui;
  • 200 g bacon feliat;
  • sare;
  • piper;
  • ulei;

Mod de preparare

Se spala copanelele si se condimenteaza dupa gust. Apoi se ung cu ulei si se invelesc in bacon. Se asaza intr-o tava cu ulei si se introduc la cuptor pentru 30-45 minute la foc potrivit. Se sevesc alaturi de piure de cartofi sau pilaf.....Mmmmm....o bunatate!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor