Copanele la gratar cu Rosti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Copanele la gratar cu Rosti

Ingrediente

  • 2 copanele de pui.
  • 2 cutii Rosti(semipreparat din cartofi).

Mod de preparare

Se spala bine copanelele si se pun pe gratar,pentru cel putin 40 de minute,timp in care le verificam si le intoarcem cand este nevoie.Cand copanelele au prins o crusta sunt gata.Intre timp bagam la cuptor semipreparatele din cartofi care se numesc Rosti pentru 15 minute.Sunt foarte gustoase si la gust se aseamana cu chiftelele de dovlecel.Sunt foarte rapide si gustoase,pentru doamnele care muncesc aproape toata ziua.Se pot folosi ca o garnitura la fripturi, alaturi de un pahar de vin alb.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise