autor:

Fara foto

» » Fripturi

Copanele la tava

Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
20 copanele,4 rosii potrivite taiate felii,2 ardei rosii,2 morcovi taiati rondele,o capatana de usturoi romanesc( pisat)., 500 ml suc de rosii,1 litru vin, liguri miere diluata cu apa calduta(miere nezaharisita),zeama de la o lamaie daca vinul este dulce., Condimente:sare,foi dafin

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).
Copanelele se spala si curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de miere.Se pun intr-un vas mare.Celelalte ingrediente se amesteca si se toarna peste copanele atat cat sa le cuprinda bine.
se lasa la macerat 24 de ore dupa care se pun la cuptorul incins o ora o ora jumate la foc mediu depinde de cuptor.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov). Se

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ella , 03 ianuarie 2016

    Pai si cate linguri de miere se pun ca in reteta nu apare aceasta informative???

  • Olariu_Petruta

    Olariu_Petruta (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2015

    prea mult vin

  • Fara foto

    Maria Cornea , 04 ianuarie 2015

    conteaza? vin sa fie

    • Fara foto

      Maria Cornea , 04 ianuarie 2015

      cred ca mai mult bem

    • Fara foto

      Rozi Muresan , 11 noiembrie 2014

      1 L DE VIN? PAI MANCAM SAU BEM ?

    • Fara foto

      Pavel Maria , 11 noiembrie 2014

      Arata minunat!

    • Fara foto

      Daniela Adam , 22 octombrie 2014

      mierea..cate ,,liguri"..?

    • Fara foto

      Florea Heves , 22 octombrie 2014

      Deliceoase sant

    • Fara foto

      Anton Marilena , 22 octombrie 2014

      DELICIOASE............!!!

    • Fara foto

      Florian Oprescu , 22 octombrie 2014

      Vin alb sau rosu?sec,demisec,demidulce?

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      O bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      O fripturica tare gustoasa!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Foarte aspectoasa! Si eu fac asemanator.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Bun, bun!!!!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

      Foarte bine arata si sigur sunt foarte bune!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Arata super!!!si eu am un bucataras in casa;;)Cu miere de casa merge?

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Are dreptate sotul tau,Iuliana...iti lasa gura apa,iar eu am incredere in cei care scrii ca au gustat-o ,si ca au fost multumiti! Felicitari!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Aromate si gustoase copanelele tale.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 20 copanele,4 rosii potrivite taiate felii,2 ardei rosii,2 morcovi taiati rondele,o capatana de usturoi romanesc( pisat).
  • 500 ml suc de rosii,1 litru vin, liguri miere diluata cu apa calduta(miere nezaharisita),zeama de la o lamaie daca vinul este dulce.
  • Condimente:sare,foi dafin

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana77
Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor

Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor

Painea se taie in felii groase si se da deoparte;se bat bine ouale,se adauga condimentele,smantana,branza

5 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

3 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul,se adauga smantana apoi praful de copt.Peste

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Ella

Pai si cate linguri de miere se pun ca in reteta nu apare aceasta informative???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Curcan la cuptor